#19 Lorik Cana

Cevap: #19 Lorik Cana

Güle güle Cana.

Basarilar reis, bu takimi en az bizim kadar sevdigin icin seni seviyoruz. Yolun acik olsun.

Umarım senin gibi adamları bir daha harcamazlar.Servet gibilerinin olduğu yerde senin gibi adam gitti.Seviyorum seni aslanım, arkandan tef çalanlara orada oynadığın oyunla kapağı takarken, ben kına servisi yapacağım.

barış gitti bu gitti umarım serkan ve mustafa sarpta gider.

Bu adamı sarp ile bir tutanlara soralım.Muslera gibi bir kaleciyi takas yolu ile cana değil de sarp'ı teklif etsen adamlar sana gülerler. Cana her türlü kaliteli bir futbolcudur ve giderken bile kazandırmıştır. Bu dakikadan sonra çıkıp arkasından sövmek yerine teşekkür etmeliyiz. Çıkıp tahrik etmeye çalışan ibibikleri ciddiye almıyorum. Adam giderken bile kazandırmış, edepli olsun insanlar az.

Her şey için teşekkürler Lorik.Yolun açık olsun.

gitmesine çok üzüldüğüm soydaşım.bizimde köklerimiz arnavutluğa dayanmaktaymış.lorik adam gibi adamdı.sahada liderdi.çok iyi oynayamasa bile berbat bir sezon geçirdiğimiz ortada.bence şans verilmeliydi cana'ya.velhasıl yüreğiyle,adamlığı ile bu takımda kalmayı hak ediyordu öbür adam müsfettelerinin yanında.olmadı cana bu ayrılık.tam ülkeye,lige alışıyordun belkide.neyse artık bir parçamızda lazio'da.orda izleyeceğiz seni.allah yar ve yardımcın olsun.daima mutlu ol koca yürekli arnavut...

ne görev verildiyse yaptı gerçek mevkisi olmayan stoper mevkisinde bir sürü maç yaptı açığı kapamaya çalıştı kendi mevkisinde oynadı önünde bam a takıldı hadi onu geçtim takımımızın kötü bir sezon geçirmesi üstüne tuz biber oldu çok ama çok üzüldüm gitmesine yolun açık olsun CANAvar

34i69m0.png

İnşallah Lazio ile ilerleyen senelerde eşleşiriz.Reisi bir kez daha görmek isteriz Arena'da :sad007:

Sahada sonuna kadar mücadele etmeni, verdiğin emekleri, türkçe konuşmanı hiç unutmayacağım.28. yaşın kutlu, futbol hayatın başarılarla dolu olsun.Mutlu yıllar:)

Allah bu işkenceden kurtardı bizi.

Şimdi Lazio'da umarım başarılı olursun ama asla seni gönderdiğimiz için üzülmem.

Geri
Üst Alt