#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Rijkaard'ın kurbanı sistemin falan değil bugün adamın ağzına ..... bugün. Madem düşünüyosun oynatmayı Sivas'ta 11de başlat sanki çok tecrübeli gibi Avrupa liginde banko oynatıyosun. Ruh halini çok merak ediyorum Rijkaard bu kadroyla elimizden gelen bu derken hala...

Rijkaard'ın kurbanı sistemin falan değil bugün adamın ağzına ..... bugün. Madem düşünüyosun oynatmayı Sivas'ta 11de başlat sanki çok tecrübeli gibi Avrupa liginde banko oynatıyosun. Ruh halini çok merak ediyorum Rijkaard bu kadroyla elimizden gelen bu derken hala...

Sakat olduğu için çıkmış.

Tam gol yediğimiz zamana denk gelmesi şaşırtıcı.

Sakatlanmış olabilir ama devre arasına kadar idare edilir benim bildiğim bu durumlarda öyle yürüyemeyecek durumda falan olması dışında. Sakatlık bahanesiyle oyundan alınması pek inandırıcı gelmedi bana demek istedim birader anladın yoksa gol yenilen dakikada sakatlanılmaz gibi güçlü bi hipotezi savunmuyorum ;)

Sakatlanmış olabilir ama devre arasına kadar idare edilir benim bildiğim bu durumlarda öyle yürüyemeyecek durumda falan olması dışında. Sakatlık bahanesiyle oyundan alınması pek inandırıcı gelmedi bana demek istedim birader anladın yoksa gol yenilen dakikada sakatlanılmaz gibi güçlü bi hipotezi savunmuyorum ;)

Gol yenmeden önce zaten Baros kulubeye çağrılmıştı BİLADER;)

Aferin sana aydınlandım ama BANA inandırıcı gelmiyo dedim zaten hala da gelmiyo;)

adam adeta ibrahimoviç yahu.inanılmaz şutlar kadife bilekler.yönetimi kutluyorum bankasyadan ibrahimoviç kalitesinde transfer yaptığı için

Kendini geliştirmesi lazım,iyi olacak.

m.batdal iyi bir futbolcu ayrıca sakatlanıp çıktığı kendisi söyledi maçtan sonra verdiği röportajda hemen atıp tutmayın...

Kunduracıoğlu, Mehmet Batdal için ise şu ifadeleri kullandı: “Mehmet Batdal’ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. Şanssız ve uzun süren bir sakatlık. 6’yla 8 hafta arasında sürecek. Tedavisine başlayalı bir hafta oldu. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6-8 haftayı bulacaktır.”

Kunduracıoğlu, Mehmet Batdal için ise şu ifadeleri kullandı: “Mehmet Batdal’ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. Şanssız ve uzun süren bir sakatlık. 6’yla 8 hafta arasında sürecek. Tedavisine başlayalı bir hafta oldu. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6-8 haftayı bulacaktır.”

kisaca 2. devre sahalara doner

Hocam senin ne işin var bu takımda gençsin gelecek vaadediyosun oyna bucada bi sezon daha ordan git yoluna...

Kimse bana bu sakatlıklar şanssızlık yada oyuncu hatası falan demesin.. Var bu işte bişey

6-8 hafta şaka gibi aaaa ama elimizde alternatif var Adnan başkanlarımız sağolsun saygılar !!!

İnanılmaz gerçekten. Söylenecek söz bulamıyorum. Mehmet, Cana, Pino, Çağlar, Sabri, Elano, Kewell. Nedir abi bu şanssızlığımız ?

6-8 hafta süren sakatlığı olmuş mu acaba daha önce?Bize gelen sakatlanıyor...

Geri
Üst Alt