#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Nereden vardın bu kanıya ? Her oynadığı maçta yararlı oldu bence, buna Karpaty maçı da dahil. İyi ki gelmiş diyorum, keşke daha önceden gelseydi.

Fiziğine göre toplara çıkamıyor zıplama yeteneği yok top alma becerisi düşük tipik bir anadolu takımı topçusu benim gözümde

Tek artısı iyi karakteri

sayesinde ayak tabanında bir zar olduğunu ve bu zarın yırtılabileceğini öğrendik. teşekkürler mehmet batdal...

Çooooooooook yetenekli bir topçu . Zamanla anlaşılacak. Biraz daha hırslı olması gerekiyor

Misimoviç'te geldi artık bir şeylere başlamak için zaman geldi, bir çıkış yakalaman lazım.

Fiziğine göre toplara çıkamıyor zıplama yeteneği yok top alma becerisi düşük tipik bir anadolu takımı topçusu benim gözümde

Tek artısı iyi karakteri

Bu adamı dikkat ederek izlediysen şu anda camdan atlarım. Sırtı dönük rahat top alabiliyor ve kaptırmıyor. Etrafında 2-3 kişide olsa topu ya pas atarak yada bir manevrayla kurtarabiliyor. Gerilmeden ve ani bir şekilde iyi şutlar çıkarıyor. Bu özelliği İbrahimovic'i hatırlatıyor bana. Çabuk döner inşallah. Takımın vazgeçilmez oyuncusu olmasını istiyorum.

Ben çok umutluyum bu adamdan. Yeterki şans verilsin. Stoperlerle boğuşması ustaca. Bu yıl başka forvet transferi yapılmaması onun açısından çok önemli bir fırsat. İnşallah iyi kullanacaktır.

kendini geliştirmeli. alışmalı GALATASARAY oyuncusu olmaya

1.90 lık kulemiz :D kendini geliştirirse A MİLLİ TAKIMA çağırabilir zaten böle bi santrafor gerekli

Baros tan sonra mMehmet Batdal var birtek ve bu durum onun için büyük şans. Rijkaard güvenmese Mehmete forvete transfer yapılırdı.

Çok sanşssız bir sakatlık geçirdi,umarım daha erken döner..

39157*15310937.kez geciyor belki bu konu , maç için değil , gsstore'da imza günü için izmir'de batdal.

mehmet ten cok umutluyum sakatligi gecsin iyi isler yapacak bana göre

Geri
Üst Alt