#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

O degilde 25 yasinda`ymis, gelecek ay 26 yasina girecek.

Ben genc zannediyordum.

ümitli olanlar pek olmasın derim.

izlediğim üç dört maçı oldu tek kelimeyle berbat.

Playofflara kadar şuan ki sercan formunda olur.Bir dahaki sezona parmağı kırılır.Orduspora kiralanır.Umarım tam tersini Fatih Terimin elinde pişerde , bu cümlemden utanırım.

Ya 25 yasinda genc yetenek mı olur be geçiniz efenim :D

baros'un sakatlığı artık son şansın! bu zamanda da kendini gösteremezse göndersinler bence.

Baros'un yokluğunda yedekte bu oturacak dimi şimdi :(

Yahu hiç bir lig maçında 18e giremez bu , anca kupa maçlarında .

Bence antep maçında F.T. Baroşun yerine Sercanı koyar. İkinci yarıda da Mehmet Batdalı alacak. Sistem aynı , Four-Four-Two

Bi an once Baros sakat iken Elmanderin onunde oynamasi sart olan eleman.. Sercanin berbat oynadigi topu oynamadan harcandi bu cocuk.. Bu cocuga blsans verilmeli, hic olmazsa topu saklamasini biliyor, indirmesini biliyor, sut cekmesini biliyor, kuvvetlidir ve en onemlisi Sercanda olmayan.. Sirti kaleye donuk 10 numaradir Sercanla kiyaslarsak.. Niye bu arkadasimiza bibsans verilmiyo?

Sercan'ın forvet oynadığı yerde bu adam 10 numara forvet oynar bana göre! Daha önce izledik pek verim alamadık ama.Elmander'le bir denemek lazım.

Sercan'ın forvet oynadığı yerde bu adam 10 numara forvet oynar bana göre! Daha önce izledik pek verim alamadık ama.Elmander'le bir denemek lazım.

Ben bi UEFa on rleme maci hatirliyorum o macta top bu cocugu sevmedi.. Rijkaard doneminde sonrada arkasinda durmadi Rijkaard ve yalan oldu.. Muthis pozisyonlara girmistik butun hava toplarinda vardi.. Hocammm anamizin liginde dene duy sesimizii bedavadan alternatif santrafor..

Ben bi UEFa on rleme maci hatirliyorum o macta top bu cocugu sevmedi.. Rijkaard doneminde sonrada arkasinda durmadi Rijkaard ve yalan oldu.. Muthis pozisyonlara girmistik butun hava toplarinda vardi.. Hocammm anamizin liginde dene duy sesimizii bedavadan alternatif santrafor..

o çocuk benim burada ne işim var.Keşke futbolcu değilde devlet memuru olsaydım gibi tavırlar içinde olmasa belki bi ihtimal diyeceğimde.Anadoluda bile 11 yapamayan birinin bu takımda idmana bile çıkması ona yeter.Hoca onu idmanlarda görüyordur kardeş sen merak etme.. Sene sonu yolcudur.Biletide hazırdır.

bu adami futbolcu sanan, futbolcu sayarak tartisan herkesi simit sarayinda susama bulayip sallandirmak lazim

sercan yerine oynasaydi ne degisirdi merak ediyorum..

bi maç kötü oynadık hemen hizmetkarlar kral oldu..

Geri
Üst Alt