#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

batdal bundan sonra anca floryanın perdelerini asmaya yarar

başka bi şey olmaz.

Arkadasi bizahmet myc bas Talha Kullu ben kufur etmedigim halde bana myc verip duruyon.. Olmuyor.. Onun disinda Batdala sallayanlar, Sercana verilen sans buna verilseydi elimizde yedek santrafor daha olurdu simdi..

Topu tutamiyomus vs ulan dun oyuna giren futbolcu bozmasi ayakta duramiyor birak topu tutmayi..

Arkadasi bizahmet myc bas Talha Kullu ben kufur etmedigim halde bana myc verip duruyon.. Olmuyor.. Onun disinda Batdala sallayanlar, Sercana verilen sans buna verilseydi elimizde yedek santrafor daha olurdu simdi..

Topu tutamiyomus vs ulan dun oyuna giren futbolcu bozmasi ayakta duramiyor birak topu tutmayi..

Raporlayın abi.

Genel konusmayalim. Provoke etmeye gerek yok

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Ben anlayamadım sizi kendiniz gibi düşünmeyen herkesi f5'li ezik kuş ilan ediyorsunuz Allah akıl fikir versin hepinize.

Alakasi yok celiski icindesin.. Uye olmak bukadar basit olmamali.. Neyse gun gelir hersey ortaya cikar.. Ha o gun gelmezse ozur dilemesinide biliriz ama senin 100% o taraftan oldugunu biliyorum ve hissediyorum..

Alakasi yok celiski icindesin.. Uye olmak bukadar basit olmamali.. Neyse gun gelir hersey ortaya cikar.. Ha o gun gelmezse ozur dilemesinide biliriz ama senin 100% o taraftan oldugunu biliyorum ve hissediyorum..

Canın sağolsun kardeş yanıldığını er ya da geç anlayacaksın sen de diğerleri gibi.

zlatan ibrah... tamam tamam

aklıma biraz medya kaçtı

Sercan + Batdal = Ibrahimoviç :D

Ikisini birlestirsek muthis futbolcu olur :asd:

Sercan hizli olabilir ama topla beraber ayakta duramiyor, Mehmet de gordugum en agir futbolculardan biri...

kuato.jpg

-----

Allah bilir Sarpta kalsaydı Xavi olacaktı ama o şans tanınmadı diye düşünüyorsundur...

Bu adamı harcadık resmen ya.Belki de yerli Ibrahimovic olacaktı ama yedik bitirdik resmen.

Yine de ben umutluyum seneye Fatih hocamızla toparlanıp 10-15 gol atar diye düşünüyorum.

Bu adam Adnan Sezgin'in işi heralde.

Hic belli olmaz.

Aydın bile açıldıysa azda olsa bu adamda illaki birşeyler yapar Fatih Terim'in elinde.

Şu anda antremanlara çıkıyor. Güc depolasın, seneye start'ı versin bir kez daha görelim. Yaşı 25 herhalde.

Start falan verilmez bu adamla Bank Asyanın bile kalitesinin aşağısında.

ben oynim

göbekli halimle bile bundan daha yararli olurum

aydin da yetenek vardi.

mehmet batdalda ki sorun bu, yetenek yok. uzun boylu ve kalipli, ozellikleri bu.

boyu uzun kalipli meslek oneriyorum mehmet kardesimize > body guard ol dostum. futbol sahalari sana gore degil

Tek +si sol ayagiyla attigi sutlardi. Antremanlari izliyorum GSTVde, sol ayagida kalmamis artik. Nedense ben bi patlama bekliyorum,Fatih hoca sayesinde. Caglar bile patlama yapabilir :)

Geri
Üst Alt