#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Mehmet batdalın cok iyi bir kumaşı var. bu cocugu begenmemek için futbolu pek bilmemek lazım malesef.Bırakın türkiyeyi dünyada kaç futbolcu varki 1.95 boyu olsun ama ayklarına bukadar hakim olsun.Bu yüzden mehmet batdalı begenmemek bize lüks olur biraz. umarım rijkaard çift forvet oynatır bizde barosla batdalı yanyana izleriz..Barosla batdal birbirini cok iyi tamamlıcaklardır çünkü barosta olmayan ozellikler batdalda batdalda olmayanlar barosta var. rijkaard vazgec şu tek forvet inadından yıllardır bizi bitiren her deplasmanda bu kadar silik bir oyun oynamamıza neden olan bu tek forvet inadıdır.. koy bakalım barosla batdalı cokmu baskı yedin şişir mehmete topu zaten takımda pas yapacak oyuncu olmadığı icin her topu şişiriyoruz..

Dk. 70 gibi kesme bir vuruş yaptı ki; akıllara zarar. ''Yaee bana nasıl olsa şans tanınmıyor'' deyip çalışmayı bırakırsa kendine yazık etmiş olur. Birkaç iyi performansın ardından, kendine güveni de gelecektir. Yeter ki sürekli olarak kendini geliştirmeye baksın.

Valla adaş ben bilmiyim siz bilin yeterki takıma faydası olsun.

Bucaspordan beri izlerim bana ibodan cok crouch tarzı bi oyuncu tadı verdigi icin begenmem Ayrıca bence bu tarz oyuncuların devri bitti anca işte ibo adebayor vb gibi cat pat adamlar varki onlarda hızlıdır mehmet hız yok Dribling yok bitiricilik yok ve yas 24 benim düşüncelerim bu yönde he 20 yasında falan olsa derimki eyvallah kendini geliştirir hem oyunculugundan ekmek yeriz hemde bonservisinden ama öyle bi durumda yok

bence çok iyi bi oyuncu. Gelcek sene Riijkard'ın gideceğini düşünüp 4 4 2 oynarsak baros la iyi bi partner olur bence

Mehmet, 60. dakikada kurtarıcı olarak oyuna sokabileceğin bir adam değil ki.

okan----------------emre

--------------hagi---------

------arif-----------------

------------hakan---------

elano-------------arda

-------------x-----------

----baros---------------

------------batdal---------

okan----------------emre

--------------hagi---------

------arif-----------------

------------hakan---------

elano-------------arda

-------------x-----------

----baros---------------

------------batdal---------

O x de misimovic xD

Bu çocuğun oyun stiline bayılıyorum yahu. Daha nazik bir İbrahimoviç görüntüsü çiziyor. Teknik aynı, Şutlar aynı. Hızı iyi. Birtek bitiriciliği sorun. O da gelişecektir.

Sen reyissin oğlum! Durma,devam et! Hak ettiğin yerlere geleceksin..

Tek eleştireceğim nokta hırssız biraz ruhsuz ve umursamaz görüntü vermesi

Bu çocuğun oyun stiline bayılıyorum yahu. Daha nazik bir İbrahimoviç görüntüsü çiziyor. Teknik aynı, Şutlar aynı. Hızı iyi. Birtek bitiriciliği sorun. O da gelişecektir.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma ben de inanılmaz seviyorum oyun stilini. Keşke geçen sene alsaymışız.

Vurdumduymaz herif. Yanında Baros'u 3 kişi sıkıştırıyor sen çorabını mı düzeltiyorsun artık saçınla mı oynuyorsun napıyorsun.

baros.jpg

Geri
Üst Alt