#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

2. yarı girdi beni stad'da en çok deli eden adamdı. Fasulye sırığından da uzun boyu ama o sırık kadar bile ruh yok bu adamda, öyle boş boş bakıyor etrafa. Topa koşacağına topun kendisine gelmesini bekliyor, çooooooooooooook ağır. Yedeğin yedeği olur ancak bu takımda.

ne yapması gerektiğini bilmiyo gibi sanki ilk defa çıkmış futbol oynamaya...

o kadar golü nasıl atmış bu adam geçen sezon hayret...

takasda kullanılmak üzere hayırlı işler...

yetersizlikle eş anlamlı kendisi

yetersizlik = batdal

Tam berber çırağı olacak bir adam. Zaten ne zaman kameralar bu adamı gösterse saçıyla başıyla oynuyor, takıntılı mıdır nedir? O saçları yüzünden antrenmanlarda da doğru düzgün bir şey yapamıyordur, hantallığı da buradan geliyor sanırım.

bunlar allahın verdiği nimetin farkında değil

Batdal bu takımı bırakın bu ligin oyuncusu değil.Bıraksan en fazla Manisa,Buca'da rotasyon oyuncusu olur.Vasat vasat adamlar..

Kağnı gibi bi topu kontrol edip pas atması 30sn alıyo bildiğin 2. lig topçusu

Daha yaşı çok genç sonuçta bedavaya alınmış bir oyuncu bi kaç sene elde tutulup patlama yapması beklensin diyorum ama mümkünse bu sene hatta seneyede bişey yapamayacak ise oynamasın maçlarda.

Yaşı genç değil yahu 24 yaşında genç Semih gibi hep genç denecek galiba.Kiralansada bir şey farketmez aşırı hantal pres yapmıyor ağam sanki Jardel geleni gol yapacak.

utanin be 24 yasindakine genc mi diyosunuz ? bu batdal dan birsey olmaz asiri yavas derhal yollanmasi gerekiyo

ya kim buluyo da aliyo boyle topculari anlamiyom ki yeteri kadar izlenmiyor, kagit ustunde kac gol attigina bakip da aldilar kesin bizimkiler !!!!!

Bu forvetsizlikte hiçbir hoca batdalı oynatmıyorsa sorun kendisindedir

Bu adam ikinci ligde 15-20 gol nasil atmis aklim almiyor.

fener macinda giydigi imzali formasini yolladi bana

kalsin simdilik:)

Geri
Üst Alt