#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal | Konyaspor'da Kiralık

A.P'nin dediği gibi, başarıya aç, paraya tok(!), seneye takımda görürüz.

Öldümü acaba ibra ?

batdal ilk geldiğinde osman tanburacı bi anlattı allaaa zannedersin türkiyenin en iyi golcüsü. şans verilmedi değil fiziğine rağmen çok güçsüz. kendine bakmıyor

Guiza 2 i benzinlisi

batdal ilk geldiğinde osman tanburacı bi anlattı allaaa zannedersin türkiyenin en iyi golcüsü. şans verilmedi değil fiziğine rağmen çok güçsüz. kendine bakmıyor

Kendine bakmadığı konusunda haklısın. Röportajına baktım ümitli dönecek gibi. Bu onun son şansı. Fatih Terim tanıyordur onu. Ucuz bir alternatif alacağımıza Mehmet Akyüz gibi Mehmet Batdal oynar..

Umarım bu sefer başarılı olur da sağlam bir forvet kazanırız.

Kendine bakmadığı konusunda haklısın. Röportajına baktım ümitli dönecek gibi. Bu onun son şansı. Fatih Terim tanıyordur onu. Ucuz bir alternatif alacağımıza Mehmet Akyüz gibi Mehmet Batdal oynar..

Umarım bu sefer başarılı olur da sağlam bir forvet kazanırız.

elmander baros ,olursa necati,drogba kendısı 3-4ncu tercıh olacak potansıyelde bı adam bile değil.tam bi alık ya

kıçını kaldıramıyor daha bu türk futbolcusu tembel abi salondan çıkma ağırlık çalış gücünü artır hızını arttır kap formayı fıstık gibi fiziğin var ama nerde ben bile daha hızlı koşarım bundan .

Adamda hirs istek hic yok. Oynadigi maclarda gozlemledigim kadariyla mac bir an once bitsede gitsek gibi bir hali vardi.

Fatih Terim seçeneği var artık , geçen yılki kötü şartlardan dolayı böyle oldu. Ben tekniğini beğeniyorum , fiziğide var tek eksik kondisyon. Kondisyon sonradan kazanılabilir bir şey ve tabi Fatih Terim 'in buna iyi bir psikoloji aşılaması lazım. Batdal sonuçta bir Aydın değil şans verilmeli

İbramıza noldu :)

25 yaşına gelmiş herif, bu dakikadan sonra bir anadolu takımında tutunsa iyi onun için.

kadrodaki forvetlerden birisi olsun. fazla mal göz cikarmaz sonucta :)

80de oyuna girer,gazozuna maclarda sunu oynatiriz.

kimseyede gönderemiyecegimize göre , seneyede bizde.

Aydina 10 sene dayandik..Batdal'a sans vermezsek :(

adamda panpa tipi var. bu adam okumaz lafının göstergesi gibi

konyaya salalım komple gitsin

hatırlıyorum avrupa maçlarında oynuyordu sezon başı.Sanki Premier ligten koparıp alınmışda mutsuzmuş gibi bi surat ifadesi vardı her saniye.bence floryadan içeri sokulmadan bonservisi evine postalansın.

bu adamdan forvet olmaz bu kadar net, baska birsey de olmaz bence tez futbolu birakmali. jo hiyari gibi bir topcu ki jo da ne kadar les bir topcuydu bu ondan da beter

Ege basınına göre bu sezon Göztepe'de kiralık olarak forma giyebilirmiş.

Adam boş durmamış hazırlanmış beyler :asd:

tnc0160.jpg

Geri
Üst Alt