#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

bu adamı bu yaz çeşmede gördük.kafamızda güzeldi biraz dalga yapalım diye yanına gittik.adam gayet ciddi bu sezon 20tane atarım fatih hocayla beraber dedi.

güldüm.ne diyeyim.güleriz ağlanacak halimize

Batdal'da yetenek varda sakatlık peşini bırakmıyor Bucaspor'daki formunu kazansa 20 golü bulur formda olduğu zaman rakip savunmayı yaran bir isim ama inanılmaz formda olduğu zaman şansızlık hep sakatlanıyor müzmin sakat sanırım bize pek katkı veremeyecek gibi duruyor umarım yanılırım geçen sene geldiğinde sevinmiştim ama sakatlandı ve ondan sonra ortada yok konya'ya kiralandı ordada sakatlandı iyi adam ama sanırım müzmin sakat yazık oldu

pes oynamak gibi saniyor herhalde top oynamayi zaten genc falan da degil yedirdiler bunu bize

bu adamı bu yaz çeşmede gördük.kafamızda güzeldi biraz dalga yapalım diye yanına gittik.adam gayet ciddi bu sezon 20tane atarım fatih hocayla beraber dedi.

fatih hoca futbolu bıraktı haberin yok mu deseydin :D

atar atar 20 tane , atmak serbest tabi :D

Dünyanin en Kötü 3 Numarasi, 5 Numarasi, 7 Numarasi, (Baris Özbek bizdeyken) 8 Numarasi, 11 Numarasi bizim Kadro'da. Forma Numaralari ne kadar güzelse kendileri de o kadar LESH.

Mumkunse bir an once defolup gitsin.. Yerli Ibrahimovicmis. Pabucumun Ibrasi.. Bir insanda hic mi hirs ve azim olmaz yahu? En azindan cabaliyormus gibi gorun be adam..

dün gece saat 1 de alaçatıda gördüm kendisini,aksamüstüde marrakech teydi.

bugünde istanbulda antremandaymış.

Geri
Üst Alt