#19 Mehmet Batdal

Cevap: Mehmet Batdal

altunterim Osman Altunterim

"Mehmet'i de Eray'i da hemen gönderin.." diyor ve köprüleri atıyor.. Futbolcusuna sahip çıkıyor.. Helal olsun..

57 saniye önce

»

Korkmaz da Karabük baskanı ile konuşup olumsuz yanıt alınca Terim, "Hem bedavaya kiraliyorsunuz hem de parasını ödeniyorsunuz"

1 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

Batdal Karabuk'ten hakkı olan 90 bin TL'yi alamayınca Fatih Hoca'yi arıyor.. Hoca da Bülent Korkmaz'ı ve "Cocuğun parasını verin" diyor..

Kralın Dönüşü.

B_dee81ae9f2af9dd80b86f76ceeb03679.jpg

Geldiginde ne goller atiyordu ama hazirlik maclarinda.

Bir tane pozisyonu vardı Antep deplasmanıydı galiba. Harbiden Drogba gibi sırtı kaleye dönükken bir anda dönerek vurmuştu ceza sahasının hemen önünden. Direği yalayarak gitmişti top. O gol olsaydı çok şeyler değişirdi Batdal için. Şanssızlık

adama atip tutuyosunuz ne olup bittigini bilmeden..

bence yedekte oyun sikistiginda oyuna katabilecegimiz bi oyuncu.. Hoca bunun hamurunu bi yogursa varya.. 10 numara golcu olur.. kendide istiycek tabiki.. ben bu arkadastan umitliyim.. tam sevdigim bi forvet tipi.. forvet dedigin boyle olmali.. (fizik) bakimindan..

adama atip tutuyosunuz ne olup bittigini bilmeden..

bence yedekte oyun sikistiginda oyuna katabilecegimiz bi oyuncu.. Hoca bunun hamurunu bi yogursa varya.. 10 numara golcu olur.. kendide istiycek tabiki.. ben bu arkadastan umitliyim.. tam sevdigim bi forvet tipi.. forvet dedigin boyle olmali.. (fizik) bakimindan..

batdaldan futbolcu olmaz bence

anca floryada uzun boyu sayesinde iş yapar.

örneğin:floryanın perdelerini takmak,değiştirmek

Bu adamdan çok ümitliydim.Ama kendini gösteremedi.

İnşallah bu sene arada oynar

hala iş yapar diyenler karabük maçlarında izlemediler herhaldi batdalı. çocuk ruhen ve fikren top oynamayı kafasında bitirmiş.

batdaldan futbolcu olmaz bence

anca floryada uzun boyu sayesinde iş yapar.

örneğin:floryanın perdelerini takmak,değiştirmek

cok ayip bu konustugun, kiniyorum seni.. bu takim ne futbolcular gordu..

Inamotolar, Lukunkular, Linderotlar..

ne vurdum duymazlar gordu

Jolar, Elanolar... bunlari bukadar elestirdinmi sen?

yoksa bunlar yabanci oldugu icin elestirmeyenlerdenmisin?

Cevap: # Mehmet Batdal

adama karabuk parasını vermemiş batdalda fatih hocayı aramış fatih hoca da bülenti arayıp hem bedava adam alıyorsunuz hem de para vermiyorsunuz demiş ve iki oyuncumu da geri gönderin demiş ( diğeri eray işcan). oyuzden geri donduler. fatih hoca oyuncularına sahip çıkmış.ezdirmemiş haklarınıda yedirmemiş ADAMSIN BÜYÜKSÜN FATİH HOCA

Tek bir sans bulabilecegeni bile zannetmiyorum, ama Terim oynatmadan da göndermez gibime de geliyor..

Adnan Sezginin genç oyuncu anlayışı Mehmet Batdal kadar gerisini siz düşünün

Baros'ta malesef yırtık tespit edildi. Sistemi bozamayız ve Sercan, Elmander ikilisi şans bulacak. İdmanlarda kendini göster, hazır olmaya çalış ve iyi bir yedeğimiz olsun. Şampiyonluk yolunda buna ihtiyacımız var. Hem sen mutlu ol hem bizi mutlu et. Bu potansiyel var sende.

yahu batdala dileneceksek isimiz var. yerli ibra dan bir halt olmaz. ha terim bu belli olmaz karsimiza bi adam cikartir mal gibi kaliriz.

Geri
Üst Alt