#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

bence iyi bi adamdir,dogru kullanilirsa.

emenike´yle bank asyada oynarken,daha kötü bi takimda,daha cok gol atan bi oyuncudu.

Haydi Mehmet göster kendini.

Hic belli olmaz.

Aydın bile açıldıysa azda olsa bu adamda illaki birşeyler yapar Fatih Terim'in elinde.

Şu anda antremanlara çıkıyor. Güc depolasın, seneye start'ı versin bir kez daha görelim. Yaşı 25 herhalde.

Yedekdeymis bu maç

Yineliyorum.

Helal olsun. Girdi 18'e. Sercan utansın.

Hiçbir zaman Sercandan kötü değildi zaten.Sercanı halı sahada kaleci bile yapmam gerisini varın hesaplayın yani :)

umarim oyuna girer de ne kadar kotu oldugunu hatirlariz, bazilari unutmus belli ki

İnsallah oynar bugun. Cok sevindim. Fatih hoca ona kac haftadır yukleme yapıyordu,taktik ve kondisyon olarak. İnsallah iyi oynarda alternatifimiz olur. Eger Fatih Hoca bunu adam ederse elini öpecegim.

Helal olsun. "Umudu kesildi" dediğimiz, " Bundan artık bir şey olmaz" dediğimiz Mehmet Batdal bile çalışarak nasıl geri dönüş yapabiliyor. Birilerine ders olsun. Umarım iyi performans gösterir..

Helal olsun. "Umudu kesildi" dediğimiz, " Bundan artık bir şey olmaz" dediğimiz Mehmet Batdal bile çalışarak nasıl geri dönüş yapabiliyor. Birilerine ders olsun. Umarım iyi performans gösterir..

Bence dönüsü Batdal'in basarisindan degil, digerlerinin basarisizligindan kaynaklaniyor :o

İster misiniz sonradan girip 2 tane çaksın.

Amma komik olur ha.:asd:

Bence dönüsü Batdal'in basarisindan degil, digerlerinin basarisizligindan kaynaklaniyor :o

Fatih hoca çalışmayan birini kadroya almaz. Eğer Mehmet Batdal'da bu başarısızlara dahil olsaydı, kadroya alt yapıdan birini alırdı. Demek ki antrenmanlardaki hırsı ve çalışkanlığı bunu getirdi.

bu adamı nedense çok istiyorum form tutarsa işimize yarıcak

Fatih hoca çalışmayan birini kadroya almaz. Eğer Mehmet Batdal'da bu başarısızlara dahil olsaydı, kadroya alt yapıdan birini alırdı. Demek ki antrenmanlardaki hırsı ve çalışkanlığı bunu getirdi.

Bildigim kadariyla bu yasak.

Yine de Batdal'a umut baglamamak lazim. Umarim ona isimiz düsmez :)

Niye öyle diyorsunuz ya. Aydın Yılmaz'a da böyle deniliyordu. Şimdi aranan adam oldu..

Aydin Yilmaz hiziyla parliyor. Onun hizli ve calim atma kabiliyeti oldugunu hepimiz biliyorduk zaten. Onun sorunu ruhsuz oynamasiydi.

Ama Batdal'in yetenekleri daha fazlasina izin vermiyor. Cok istemistim geldiginde basarili olmasini ama kapasitesi el vermiyor.

Aydin Yilmaz hiziyla parliyor. Onun hizli ve calim atma kabiliyeti oldugunu hepimiz biliyorduk zaten. Onun sorunu ruhsuz oynamasiydi.

Ama Batdal'in yetenekleri daha fazlasina izin vermiyor. Cok istemistim geldiginde basarili olmasini ama kapasitesi el vermiyor.

Adam doğru düzgün oynamadı ki. Bir de o zaman oynadığı takıma bakın, bir de bu sene ki takıma. Hiç değilse şans verilmesinde yarar var. Çift forvet oynayacak olması onun için büyük avantaj..

Hakikaten devre arasından beri takımda.Hoca ilk defa kadroya alıyor.Demek ki antremanlarda iyi.

Geri
Üst Alt