#19 Mehmet Batdal

Cevap: # Mehmet Batdal

Ya adam 25 yaşına gelmiş, Karabük bile postalamış. Nerede ki futbol hayatı zaten? Oyuna girince iyi işler yaptı kabul, ama o pozisyonu atamıyorsa sadece YUH derim. Açıklaması falan yok, o pozisyonu atacak. Savunması falan olmaz.

tabi ki atması gerek ama önceki mesajlarımdan birinde de dedim kaçırdığı golden sonra kızdım diye ama adamı direk öldürüyorsunuz be arkadaş.

ne desen boş bu adama.boşverin ağalar

Ya adam 25 yaşına gelmiş, Karabük bile postalamış. Nerede ki futbol hayatı zaten? Oyuna girince iyi işler yaptı kabul, ama o pozisyonu atamıyorsa sadece YUH derim. Açıklaması falan yok, o pozisyonu atacak. Savunması falan olmaz.

Talha karabuk postalamadi bilmeden Mod olarak konusma.. Adamin parasini vermedi karabuk.. Fatih hocada o zaman yollayin burda dursun dedi nasilsa para vermiyonuz demis..

King Baros King Baros takimi 89 kez de yanliz biraksa King Baros.. Alin King Barosu kucaginiza oturun..

Olmuyor diye bişe yok olacak o,o top gol olacak.

Siz memursunuz diyelim,tam müfettiş geldiğinizde hata yaparsınız ceza kaçınılmaz.

Benim için Battal da o tip hata yaptı.

ama sen müfettiş değilsin kardeş...

Kapasite meselesi bir de olmayınca olmuyor arkadaş. Geçen hafta 94'de direkten dönsün, bu hafta kalecinin kucağına topu bırakalım. Kupa maçında bariz penaltımız verilmesin.

King Baros King Baros takimi 89 kez de yanliz biraksa King Baros.. Alin King Barosu kucaginiza oturun..

50 kere yazdık, baros gitmelidir ve %90 gidecektir. Ayrıca bu takımda battal tarzı adamların da işi yok, atacan kardeş atacan... Burası kiralandıktan sonra kendini geliştirme takımı değil, Galatasarayda oynuyosan gerekeni yapacaksın, yapmazsan adamı yerden yere vururlar. Bu kadar basit..

Talha karabuk postalamadi bilmeden Mod olarak konusma.. Adamin parasini vermedi karabuk.. Fatih hocada o zaman yollayin burda dursun dedi nasilsa para vermiyonuz demis..

Sen saçma saçma konuşma Allah'ını seversen. Parasını falan vermedikleri şehir efsanesi. Fatih Terim güya Karabük'te parasını alamıyor diye çağırmış. Uydurmasınlar. Al ben sana kaynaklı göstereyim de azcık sus, "bilmeden mod olarak konuşma" deme.

Sezon başında Kardemir Karabükspor’a kiralanan Mehmet Batdal, Teknik Direktör Bülent Korkmaz tarafından A2 takımına gönderilince, Galatasaray tarafından geri çağırıldı

m.milliyet.com.tr

Yeni günah keçisi bu adam mı?

Adamın yetenekleri zaten ligimiz için kısıtlıydı; buna ek olarak uzun süre maç oynamadığı için maç kondisyonu eksik. Belli ki antremanlarda birşeyler gösterdi ki hoca bugün onu kadroya aldı hatta maçı çevirmek için oyuna soktu.

Yetersiz maç kondisyonu ve sınırlı yetenekleri o pozisyonu gole çevirmemesi benim için süpriz değil. Olan oldu, gerek hakemin eyyamı, gerekse takımın vasat performansı ile puan kaybettik. Gören de yüzlerce gol pozisyonuna girip, hepsini bu adamın kaçırdığını sanacak.

Bugün iyi bir Galatasaray sahada olsaydı, Batdal'ı oyunu çevirmek için sahaya sürmeye bile lüzum duymazdık.

Sen saçma saçma konuşma Allah'ını seversen. Parasını falan vermedikleri şehir efsanesi. Fatih Terim güya Karabük'te parasını alamıyor diye çağırmış. Uydurmasınlar. Al ben sana kaynaklı göstereyim de azcık sus, "bilmeden mod olarak konuşma" deme.

Niye? Cunku parasini alamadi.. Iyi arastir simdi yemekteyim, sana oteki turkusunu bulur yayinlarim buraya..

Yeni günah keçisi bu adam mı?

Adamın yetenekleri zaten ligimiz için kısıtlıydı; buna ek olarak uzun süre maç oynamadığı için maç kondisyonu eksik. Belli ki antremanlarda birşeyler gösterdi ki hoca bugün onu kadroya aldı hatta maçı çevirmek için oyuna soktu.

Yetersiz maç kondisyonu ve sınırlı yetenekleri o pozisyonu gole çevirmemesi benim için süpriz değil. Olan oldu, gerek hakemin eyyamı, gerekse takımın vasat performansı ile puan kaybettik. Gören de yüzlerce gol pozisyonuna girip, hepsini bu adamın kaçırdığını sanacak.

Bugün iyi bir Galatasaray sahada olsaydı, Batdal'ı oyunu çevirmek için sahaya sürmeye bile lüzum duymazdık.

Adamsın,adam...

Kendisini tebrik ediyorum o pozisyonu harcasada,en azından zıpladı bişeyler yapmaya çalıştı...

Arastir kendi topcuna nasil davraniyosun.. Yabanci olsa wauwww derdin eminim..

Araştıracağımı araştırdım. Bülent Korkmaz A2'ye gönderdi diye geri çağırılmış, o kadar.

Yabancı olsa wauuwww falan demezdim. Stancu 10 gol attığı halde onun hakkındaki yorumlarımı Stancu başlığında okumanı tavsiye ederim. :yenieek:

Yapılacak bir şey yok bu saatten sonra, tek suc Batdal'a kalmamalı. Kötü giden bir maca hareket getirdi, cevirme fırsatını da kendisi tepti.

Bizde üzülüyoruz şuan ama o kaybettiği fırsatın ne derece büyük olduğunu şu anda daha iyi anlamıştır zaten.

Elinden geleni yaptı sahada, zaten elinden de bu kadarı gelirdi Batdal'dan.

Niye? Cunku parasini alamadi.. Iyi arastir simdi yemekteyim, sana oteki turkusunu bulur yayinlarim buraya..

karabükde para sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla hatta çoğu oyuncu maddi yönden hiç bir sıkıntının olmadığını paraların zamanında yattığını söylüyorlardı

Burdaki duygusal elestirilere hic katilmiyorum. Batdal bugun cok iyi bir katki sagladi Galatasarayimiza. Tabii, o pozisyon, ah, o pozisyon bir girse ne guzel olurdu ama olabilir. Hicmi bir forvet acik pozisyonu kacirmadi?

Batdal girdiginden andan beri, Galatasaray'in, orta sahasina ve hucum oyuncularini rahatlattigi cok acikti. Baros ve Necati'nin yapamadigini o yapti: Trabzonspor'un defansini rahatsiz etti ve onlarin Batdalla oyalasmasindan bizim orta saha attaga destek cikabilmesini sagladi. Batdal'in zaten golcu bir futbolcu oldugunu sanmiyorum ama boyle maclarda cok katki sagliyabilir. Sercandan cok daha fazla katki sagladi ortada ve bugun Necati ve Barostan iyi oynadi. Herkezi anliyorum, duygusal bakarsan zaten ''Batdal S. ol git'' dersin ve kimse birsey diyemez ama adama haksizlik olur. Baros kac acik pozisyona girdi ve kacirdi geldiginden beri? Ha, onun kredisi daha fazla ve ona katilirim ama bir pozisyona degerlendirilmez bir oyuncu. Ben begendim bugun. Pozisyona yandim ama saglik olsun.

valla gol kaçırdığı için iyi küfrettim ama batdal girdikten sonra ileride top tutmaya başladık.trabzon defansı gibi oynayan necatiden ve barostan daha etkiliydi bu maçta.heyecan yapmayıp golü atsa kahraman olacaktı

Geri
Üst Alt