#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

dogru vurus yapti. biraz daha kuvveytli vurabilirdi. sag ayakli oyuncularin adini yazip o atardi diyenlere ise GULUYORUM

Bu adam sürekli onarsa iyi olur ama şu pozisyonu atacaktın ben abi atacaktın.

Size katılıyorum ama gülmekten renktaşlar

haklisin renkdas konunun basindan beri yorumlara sadece GULUYORUM

E varsayımı başlatan sensin, sonra önce pozisyona girsin sonra tartışırım falan diyorsun eminim ki Hayri sadece GÜLÜYORDUR.

Ben varsayım başlatmadım forumun genel psikolojisini anlatmaya çalısıyorum. Mesela bugünkü maçtan örnekler vereyim ;

-Semih bir pozisyonda Burak'ı kaçırdı bariz hatayla ve gol olmaması Burak'ın aptallığıydı ( Semih' kazanmamız gerek ses yok )

-Eboue rakip ceza sahasının orada kaptırdı 3 e 2 yakalandık Burak yine salakça bir pas attı pozisyonu öldürdü ( Eboue kraaaal )

-Melo faul ( bana göre faul değil) sonrası hakeme oynayacağına topa baksa gol yemeyeceğiz ( Muslera bir pozisyon önce uyardı )

-Ujfalusi gol pozisyonunda faule itiraz için ileriye hareketlemese o pas oradan geçmezdi ( Reiiiss )

Yani bir pozisyonla adam kesiyorsunuz ama belli adamları kesiyorsunuz. Aydın , Hakan Balta gibi.

O topu atamayan bir forvet defolsun gitsin.

Yahu onu bunu geçin de adam 2 metre boya bi kafa topu alamıyor. Yerden aşırı ağır, 2 tane top geldi kendisine, ilkinde müsait pozisyondaydı ayağına oturtamadı nereye vurdu belli değil, diğer pozisyonu söylemiyorum bile tam facia. Hem ortaya vurdu hem yavaş vurdu hayır plase yapamıyosun aban bari belki bi yerden girer top. Adamın kafa topları yok, yerden ağır, topa vurmayı da öğrenememiş Arda gibi 50 senedir niye yaşıyon onu anlamıyorum? Golü atamaması isabet oldu Allah korusun oynardı falan haftaya aman.

O topa vurmayıp olduğu yerde sabit dursaydı gol olma ihtimali çok yüksekti.

[video=youtube;78x4tydjTQ4]https://www.youtube.com/watch?v=78x4tydjTQ4[/video]

Bu adam bi de sol ayagini raket gibi kullaniyordu, bunu nasil atamadi aklim almiyor vallah. :o

Adam zurnanın son deliği beyler. Zaten biliyoruz kalitesi yerlerde. Bu da katmer oldu.

Bugün o golü atması lazımdı, Galatasaray'da oynayacaksan o golü atacaksın.

o golu Lincoln kacırsa affetmem.

[video=youtube;78x4tydjTQ4]https://www.youtube.com/watch?v=78x4tydjTQ4[/video]

Bu adam bi de sol ayagini raket gibi kullaniyordu, bunu nasil atamadi aklim almiyor vallah. :o

raket ama raketi kulllanana bagli hulya avsar gibi kullaninca raketi boyle olur sonuc

O golü kaçırdın ya futbol falan oynama hacı bir daha. Tamam 5 aydır top oynadığın yok falan filan zart zurt ama o gol kaçmaz lan 7.32, 2.44 kale be, az akıllı vursan gol olacak.

abi 3. lig futbolcusu böyle oluyor işte, pek bir şey beklememek lazım. Riera'yı alsaydı bu herifin yerine keşke

Hala etkisinden çıkamadım o pozisyonun aklıma geldikçe sövüyorum.

Harbi olm ya 1 hafta Baros'un direği gelip durdu aklıma 1 hafta da bu artık

Geri
Üst Alt