#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Meh-met Bat-dal

Isme bak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Tipe baaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggggh

Yok boyle birsey...

Kuran-i Kerim carpsin ben bile daha iyi oynarim lan. Ki zaten daha iyi oyniyorum.

Bu adamı neden aldılar hayret öyle ahım şahım geçmişi yoktu zaten ilk Buca Galatasaray maçında izledim yemin ediyorum bu adam yüzünden elendi Buca neler kaçırmıştı hatta gitti penaltıda kaçırdı sonra.Bu sene kime gitse oynayamadı zaten, 1. lig oyuncusu bile değil. Sırık kadar boyu var kafa toplarında hiçbir üstünlüğü yok bomboşkende atamıyosan arkadaş git evine al paranı hocam ben futbolu falan bilmiyorum de kusura bakmayın ne sen bizi delirt nede 35 milyon küfür ye.

Mevzu aslında battal değil, mevzu bu tarz futbolcuların son senelerde resmen galatasaray kulübünün geleceğine pranga vurması... Kaç senedir ona şans tanıyalım, buna biraz daha zaman verelim zihniyetiyle yerimizde saymayı bırakın geriye gittik. Bırakın artık kendinizi ve insanları kandırmayı... Herşey bu kulübün menfaatine... Bir adam fayda verirse, iyi oynarsa başımızın üstünde, aksi takdirde yok şöyle yok böyle diye bi bahane yok, defolur gider ve gitmesi lazım. Dünkü maç sonu trajediyi 4-5 senedir yaşıyoruz biz, yazık değil mi geçen yıllara? Bulduğu fırsatları değerlendirmeyen, umursamayan, teneke misali boş futbolcuları değil de artık azıcık kulübünüzü sahiplenin..

Bu adamı neden aldılar hayret öyle ahım şahım geçmişi yoktu zaten ilk Buca Galatasaray maçında izledim yemin ediyorum bu adam yüzünden elendi Buca neler kaçırmıştı hatta gitti penaltıda kaçırdı sonra.Bu sene kime gitse oynayamadı zaten, 1. lig oyuncusu bile değil. Sırık kadar boyu var kafa toplarında hiçbir üstünlüğü yok bomboşkende atamıyosan arkadaş git evine al paranı hocam ben futbolu falan bilmiyorum de kusura bakmayın ne sen bizi delirt nede 35 milyon küfür ye.

cok guzel yazmissin renkdasim

[video=youtube;78x4tydjTQ4]https://www.youtube.com/watch?v=78x4tydjTQ4[/video]

Bu adam bi de sol ayagini raket gibi kullaniyordu, bunu nasil atamadi aklim almiyor vallah. :o

Ulan o gol kaçar mı be ossursan gole gider anasını satayım.

Şeytanın avukatlığını yapayım ama pek de şeytanla ilgili bir durum değil

Bucaspor'da oynarken, Buca'da 35 FB ----- plakalı aracıyla geziyordu devamlı. Hasta Fenerlidir hemde öyle böyle değil

o topa öyle vurulmaz,! hakan balta gibi gelişine tam köşeye gönderecektin.! Batdal! Batdal! Bizi 3 puandan ettin!

Fena oynamadi, ama o pozisyonda aglari yirtmasi gerekirdi.

Keşke hakan baltaya denk gelseydi o atardı.Aşırtma veya teknik anlamaz ama fener maçındaki gibi vursaki vururdu yani.Ne yapalım sağlık olsun.

Bucaspor'da oynarken, Buca'da 35 FB ----- plakalı aracıyla geziyordu devamlı. Hasta Fenerlidir hemde öyle böyle değil
oyle bir sey sozkonusu olamaz ,herkes ekmeginin derdinde o kacan pozisyon belki de Galatasaray macerasini noktaladi belki de Aydin gibi kazik cakacakti ve iyi para alacakti birkac yil

Zaten topa vurmak istemeyişinden böyle bir şey düşünmedim değil.

Bu nasıl bi konuşmakdır arkadaş yaa hakan balta olsun baroş olsun melo olsun çarğlar birinci olsun bunların hangisi Galatasaraylı büssürü fenerli vardır takımımızda yada bjkli ama giydikleri forma Galatasaray akıllarına tuttuğu takımmı gelir insanın. fenerli diye küfürmü edelim ona bunumu istiyorsun yada ihanetci diyelim.

Bu nasıl bi konuşmakdır arkadaş yaa hakan balta olsun baroş olsun melo olsun çarğlar birinci olsun bunların hangisi Galatasaraylı büssürü fenerli vardır takımımızda yada bjkli ama giydikleri forma Galatasaray akıllarına tuttuğu takımmı gelir insanın. fenerli diye küfürmü edelim ona bunumu istiyorsun yada ihanetci diyelim.

bak fenerli melo ne diyor

melo.jpg

hala sinirim gecmedi buna kiz gibi vurdu topa

Geri
Üst Alt