#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Elmander dönerse kadroya giremez.Dönmezse bile şansı çok az.

eğer önümüzdeki maçlarda olurda 1-2 gol atarsa bol bol süre alır ve gelecek döneme göndermeyiz

seviyorum seni cocuk.. insallah 2-3 gol atarasinda.. kendine gelir sonrasi zaten lebelebi gibi gelir.. corap sokugu gibi atarsin gollerini..

Bugün birseyler yapacaktir.

Fizik var, boy var, hemde solak bu adam ama gel gör ki hiçbir özelliğini kullanmıyor.Tabi insanın içinde çalışma duygusu ve istek olması gerek. Hal böyle olunca etkisiz ve 2.lig topçusu olması normal.

TS nin fişini çekseydi azcık kendine güvenip dünde sahada olurdu hayatını belki en büyük şansını kaçırdı

[video]https://video.fanatik.com.tr/Imkansizi-basardi_1_34908.htm?auto=1[/video]

Oynadığı maçta golü kaçırması haricinde iyi oynadığını düşünüyorum. Elbette atması gerekirdi o golü ama, uzun zaman sonra forma giymesi ve kendini kanıtlama çabasından dolayı heyecanlanması onun net bir vuruş yapmasını engellemiş olabilir. Yani orda bir şekilde gol o topu gol yapsa iyi oyuncuydu da, yapamayınca mı kötü oyuncu ?...

Değişik özellikleri var; fiziksel üstünlüğüne karşın; hava toplarında çok etkili değil. Ama teknik olarak o fiziğine rağmen iyi durumda. Mesela Beşiktaş'lı Hugo Almeida'nın Mehmet Battal'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Portekiz milli takımındaki santrfor kıtlığından dolayı isim yapmış bir adamdır bence.

Mehmet Battal'in yaşıda artık ilerledi ve artık genç sayılacak yaşı geçiyor. O maçtan sonra bir daha Galatasaray forması giyeceğini sanmıyorum. İlk geldiği dönemlerde biraz daha şanslı olmuş olsaydı faydalı olabilirdi takıma ama artık çok geç... Bank Asya'ya geri döner muhtemelen.

Geri
Üst Alt