#19 Ömer Bayram

rakibi gecmeye calisip yerde kalmana jkljkl;adfsjkl;

Moderatör tarafında düzenlendi:
dasdemirden cok daha iyi oynadi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Acilen Linnes Sarachi bekleri gelmeli buna kaldıysak şampiyonluğu unutun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam yalvarıyorum oynatma şunu ya , vallahi top sürüşünü izlerken acı çekiyorum , nefesim daralıyor.

Bugün mücadele etti epey
ama şu orta pas tercihlerine dikkat et biraz yav

Emre taşdemir filan hikaye her türlü 2.sol bek Ömer olmalı
adam orta açabiliyor bir kere
pas alıyor veriyor savaşıyor çıtkırdım emre gibi saklanmıyor
adı çıkmış 9 a inmez 8 e ama Sabri ye yapılan muamele yapılıyor çok yanlış

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kapasitesi bu kadar yapacak bir şey yok. en azından çıkıp mücadele etti.

futbolu gerçekten bilmiyor. bir pozisyonda bindirip alan açması lazımken aynı yerinde durup bekledi,ekran başında çıldırttı beni.

Güreşçi yav. Hakaretamiz laf değil bu. Bildiğin güreşiyor.

Buldunuz garibanı vurun tepesine şu çocuk girdide soldan etkili olduk onyekurunun iki tane düzgün hareketi yok maç boyunca ama günah keçisi ömer bayram

Birde neymiş futbolu bilmiyormuş yahu geçen sezon en çok asist yapan oyuncu bu çocuk şu lafı söylerken balıktan hallice olan hafızanı bir zorla bari

Buldunuz garibanı vurun tepesine şu çocuk girdide soldan etkili olduk onyekurunun iki tane düzgün hareketi yok maç boyunca ama günah keçisi ömer bayram

Birde neymiş futbolu bilmiyormuş yahu geçen sezon en çok asist yapan oyuncu bu çocuk şu lafı söylerken balıktan hallice olan hafızanı bir zorla bari

futbolu bilmiyor çok kötü topçu ve asla bizim seviyemizde değil, nasıl maç izliyorsun ? tipik caner gibi ortalarla ara sıra asist yapıyor işte tutarsa mantığıyla.
sen önce maçı gözlerinle izle Şevki.

keşke bende o kadar para kazansam da gariban olsam gülerler adama.

futbolu bilmiyor çok kötü topçu ve asla bizim seviyemizde değil, nasıl maç izliyorsun ? tipik caner gibi ortalarla ara sıra asist yapıyor işte tutarsa mantığıyla.
sen önce maçı gözlerinle izle Şevki.

keşke bende o kadar para kazansam da gariban olsam gülerler adama.

Tamam ben bilmiyorum fatih terimde mi bilmiyor kardeşim oynatana laf yok ömer topu bilmiyormuş

Böyle saçma yorum yapıp maçı nasıl izliyorsun diye de soruyorsun üstelik ne diyeyim şimdi haklısın desem mutlu olacan mı

Tamam peki haklısın ömer bayram futbolu bilmiyor ama galatasaray da oynuyor inandık sana

Ben bu adamı anlamıyorum. Bunun kramponu yaglanarak mi tasarlanıyor. Bir adam nasıl sürekli kayabilir.

Sol bekte Saracchi 10 uzerinden 9 ise Linnes 6, Omer 3, Tasdemir ise 2 diyorum.

Geri
Üst Alt