#19 Ömer Bayram

2 tane faul kullaniyorsun rakibi kontraya cikartiyorsun. t 1tane pasin bizim oyuncuya gelmedi. Kanser ettin beni. Sen nasil 90 dakika oynadin inanilir gibi degil

Yahu şu takımda Ömer’den başka top kullanacak bir adam yok mu? Her pozisyonda adamın içinden geçerek çalım atmaya çalışıyor. Kardeşim peste yapamıyorsun bunu, gerçek hayatta nasıl yapacaksın. Adam akıl yoksunu hiçbirşeyden haberi yok.

geçmişte verdiğin katkılar için tşk, şimdi uzaa

Kafasi kesilmis tavuk sözü tam buna uyuyor.

Sene sonu sözlesmesi bitiyor ve kattiyen uzatilmamali.

Geçen sezon iyi kötü şansa bala asist yapıyordu, satacaktık. Neyse şimdi sözleşmesi bitiyor galiba, umarım Fatih Hoca, Abdur vs. "evlat" diyip sözleşme uzatmazlar.

Hücumda yine verimliydi, savunmada her zamanki gibi berbat. Saracchi yokken Taşdemir ve Bayram'ın 4'lü savunmanın solunda oynadığı her maçta yaşanacak mağduriyet hocaya yazar açıkçası, oyuncuları boklamanın lüzumu yok.

Eziyet yeminle bunun oynadığı topu izlemek.
Linnesle beraber beklerde oynayınca takımın kanat savunması ve hücuma çıkmada IQ seviyesi dip seviyeye geldi.

ulan mücadele ediyorsun tamam da bunu galatasaray'da forma giyen herkes yapmali. arada iyi duran top kullaniyorsun ama garip garip hareketler yapip ne diye riskli oynuyorsun? manyak misin nesin yav? aklini kullan biraz.

Geçen alanya maçında e.taşdemir in rezil durumundan ötürü formayı aldı. Tahminime göre, saracci gelene kadar formayı giyer.

Emre ile Marcaonun bir diyaloğu var, marcao ileri çık diyor baskı kuralım vs. Emre de attopu ileri gitsin beni yorma gibi bir işaret yaptı, hoca da görmüştür bunları.

Ben sözlesmesi uzatilmasin diyorum da adim gibi eminim hoca hem bununla hem de sözde cimbombomun cocugu Akbaba ile sözlesme uzatacak, Akbaba sunulan teklifi begenmeyip kabul etmez insallah.

Öte yandan bir de hocayi yalaya yalaya bitiremeyen Donk var onun da sözlesmesi bitiyor. Belhanda da var of of.

Eleştirilerin hepsi doğru ama mücadele ediyor ve takımın en az kazanan yerlisi akbaba denilen vasifsiza göre daha faydali

Geri
Üst Alt