Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.892
- 7.406
- 1.548
İnşallah cumartesi başlamaz 11de ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapıya verelim o parayı adminim. Boşuna masraf bu adama4 milyon liraya kalmasında bir sakınca görmüyorum.
Ne kadar ki maaşı?Geçen sene şampiyon yapacaktı pandemi olmasa. Ayakta kalan tek adamımızdı herkesi harcayanlara bir hatırlatma.
Zaten üç kuruşa oynayan adam be! Ne yükleniyorsunuz bu kadar derdiniz nedir?
Emre Akbabanin ve Omer Bayram'in Galatasaray topcusu olmasi Galatasaray tarihine bir hakarettir
sak diye degistirmeye gerek yok sozlesmesi bitiyor ikisininde uzatmayip bosta olan Aytac ve Salih Ucani aldinmi yeter Aytac zaten alindi var sayiyorum.Daha onlarca isim sayarim sana. Eldekiler bunlar, herseyi sak diye degistiremezsin. Keske olsa, alsak en kral oyunculari.
Yerine aynı paraya daha yerli bulabilirsek ne mutlu bize de alt yapıda pek ışık yok.Altyapıya verelim o parayı adminim. Boşuna masraf bu adama
sak diye degistirmeye gerek yok sozlesmesi bitiyor ikisininde uzatmayip bosta olan Aytac ve Salih Ucani aldinmi yeter Aytac zaten alindi var sayiyorum.
Neden? Saracchiden daha formda şuanİnşallah cumartesi başlamaz 11de ya
Neden? Saracchiden daha formda şuan
Hocam akbabayı yine de anlamaya çalışıyorum sakatlık yasadı skorları var falan.. ama ömer akıl almaz bir konu gercektenEmre Akbabanin ve Omer Bayram'in Galatasaray topcusu olmasi Galatasaray tarihine bir hakarettir
Nasil degil yaw. Herimin takimini ***** belliyor aleni bir sekildeYa bunun en formda olduğu hali yiyim patates çuvalı Fofana maymuna çevirir bunu. Geçen hafta Ghezzal karşısında bu olsa beşiktaş tur atıyordu.
Saracchiyede uyuzum ama bunun kadar kötü değil
Basketbola geri dön sal futboluNeden? Saracchiden daha formda şuan
Şu mactan sonra saracchi demeyin yawBasketbola geri dön sal futbolu
Ne kadar ki maaşı?
Basketbola geri dön sal futbolu