#19 Ömer Bayram

Geçen sene şampiyon yapacaktı pandemi olmasa. Ayakta kalan tek adamımızdı herkesi harcayanlara bir hatırlatma.
Zaten üç kuruşa oynayan adam be! Ne yükleniyorsunuz bu kadar derdiniz nedir?

Daha onlarca isim sayarim sana. Eldekiler bunlar, herseyi sak diye degistiremezsin. Keske olsa, alsak en kral oyunculari.
sak diye degistirmeye gerek yok sozlesmesi bitiyor ikisininde uzatmayip bosta olan Aytac ve Salih Ucani aldinmi yeter Aytac zaten alindi var sayiyorum.

Ben kontrati bitenlerin hepsinin yollanmasindan yanayim aylardir ama illa biri kalacaksa Akbaba kalacagina 1000 kere bu kalsin takimda.

sak diye degistirmeye gerek yok sozlesmesi bitiyor ikisininde uzatmayip bosta olan Aytac ve Salih Ucani aldinmi yeter Aytac zaten alindi var sayiyorum.

Yerlerine yenisini alman gerekiyor. Keske sadece 3-4 takviye gerekse, Omer/Akbaba falan yol versek. Yok oyle bir ortam ve maddi olanaklar. Ayrica, Omer birden cok pozisyonda kullanabilecegimiz uygun fiayata elde tutulabilecek bir oyuncu. 2 sene sozlesme yaparsin, orta saha, defansif oyuncularini, kanatlarini yeniler.satin alirsin, sonraki sezonda da Omerler falan gider. Klubun maddi gercekleri ortada. Bana kalsa, 12 civari oyucuyu direkt yollarim. Bu arada Salih'i almak ne ucuz ne de o kadar kolay olacak. Buraya yazdim, daha uyguna oyuncu ikame edebileceksek buyursun gitsinler, hic sanmiyorum ve yok oyle one cikan isimler.

Ya bunun en formda olduğu hali yiyim patates çuvalı Fofana maymuna çevirir bunu. Geçen hafta Ghezzal karşısında bu olsa beşiktaş tur atıyordu.

Saracchiyede uyuzum ama bunun kadar kötü değil
Nasil degil yaw. Herimin takimini ***** belliyor aleni bir sekilde

Ömer en azindan orta falan aciyor. Kornerleri duran toplari iyi kesiyor.

Onyekuruya saldigi topta adeta yine bi orkestra şefi gibiydi yogi reis <3

Geri
Üst Alt