#19 Ömer Bayram

10 orta açıyor 9u rakibe çarpıyor 1 tanesi de kazayla 1.30cm mesafeden gidiyor o da geri dönüyor zaten.
Boş teneke ve ısrarla orta açıp duran top kullanıyor. Şu yaşımda lisans çıkartsınlar 1 sene sadece duran top çalışıp nokta atışı ortalar yapmassam götün önden gideniyim.
Lan arkadaş görevi futbol olan adam
1 nasıl orta açamaz
2 nasıl pas veremez
Adam geç demiyoruz, çalım manyağı yap demiyoruz altı üstü top ile orta çalışacaksın belki günde 100 tane orta açacaksın ama çalışaşa çalışa kendine ait bir orta stili geliştireceksin.
Yav millet pes oyununda bile kendine has oyun stili geliştirip açık kovalıyor nasıl orta açamazsınız lan siz nasıl

bunun çabalamasına sokayım, adam top süremiyor topppppppppppppppp vücudu yamuluyor yav değişik bir hale bürünüyor

Yıllık nerdeyse 1 milyon euro alıyor, yazıklar olsun

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama çabalıyor veya elinden geleni yapıyor yorumları saçma geliyor bana.
Bunu yeni altyapıdan çıkan çocuklar için yazılır sadece.
Sözleşme uzatanları kulüpten ihraç edilmeli.
Ağzına sağlık ya. Burası profesyonel bir futbol kulübü. Adam bariz şekilde kötü futbolcu. Sanki beleş oynuyor takımda.

terim kendisini sol bek yaptığı sürece daha çok küfür yer ömer. Geçen sene saracchi yokken linnes oynuyordu, olmadı emre taşdemir. Ömer bayram mümkün olduğunca orta saha olmuştu

ancak terim bu sene hem linnes, hem saracchi, hem emre'yi yolladı ve ömer bayram tekrardan sol beke geçti

bir yandan ömer'i suçluyorum ama asıl suçlu terim. Bunun sol bek olmadığı artık daha ne kadar görülecek bilmiyorum

Neymiş sol bek değil sol açık oynamalıymış. Yav sol açık da olsa kaleye de koysanız bu adam kötü futbolcu. Kanat oynasın diyorsunuz orta açmayı bilmeyen adama. Söylenmesi gereken tek şey bu adamın Galatasaray'da işi ne? Yarın kovsak Anadolu takımlarından başka kim alır.

Bir futbolcu kaç yıldır Galatasarayda oynayıp da orta açmayı öğrenemez mi lan. Bir Sabri gidiyor yenisi geliyor. Onu da öven futbol cahilleri vardı.

İstemiyorum kardeşim böyle futbolcuları bu takımda. Futbolun en temel üç beş şeyini yapamayan adamlar Galatasarayda oynamasın bir zahmet ya. Sağ bekin 3 metreye pas atamaz, sol bekin orta açamaz yeter.

Bu adam futboldan anlama turnusolüdür. Bunu "çabalıyor yea" diye savunan futbol romantiklerinin kafası ile başarı gelmez.

Futbol iyi futbolcularla oynanır. Burası mahalle takımı değil baylar burası Galatasaray spor kulübü.

İkinci yarının başlarıydı. Rakip sahanın ortasından bi serbest vuruş kazandık. Gerçi bana faul gibi gelmemiş Ömer efendi kafasını öne eğip koştuğu için önüne bişey çıksa çarpıp düşüyo, Yaşar Kemal de faul verdi. Neyse, topun başına bu geçti. açtığı orta takribi yerden 1.5-2 metre yükardan ve taş çatlasın 30 metre öteye ceza yayının o civara düştü. Tabi ki rakip karşıladı. Sonra ribaundu da bu aldı bu sefer de topa öyle bi abandı ki direkt auta çıktı.
Demem o ki sen ayarsızsın Ömer efendi. Bak şu takıımın bu takımın oyuncususun demiyorum futbolcu değilsin diyorum. Yok olmuyor senden. Hobi olarak yine oyna ama bu lig bu takımlar senin yerin değil.
Tabi bir parantez de seni alan, oynatan, sana sözleşme yenileten, koruyan kollayan o isme açmak lazım. Senin gibi futbolcu bozuntularını kovmayıp başımıza bela eden o.

Yaw bunun bir sucu da yok takım o kadar kırılgan ve bitik ki topu alan Ömer'e atıyor inanılır gibi degil sanırsın de bruyne.. Yapabildiği tek aksiyon kafayı yere gömüp topu rakibe carptirabilmek olan bir yetenek fukarasi GS takiminin hücumuna yön veriyor utanıyorum artık şu rezillikten
.

Bende sevmiyorum bunu ama yetenegi bu yani. Bunda suc bulmuyorum. Bunu tutup tasdemiri gönderende suc

Reyiz dün bi frikik kullandi üfff müthis tek kisilik baraji gecemedi ve orta sahadan yerden vuruyor topu hahaha

Yapmak istediği her ortada topu her defasında nasıl rakibe vuruyor gerçekten ilginç.

Zeka ve yetenek seviyesini gözler önüne seren bir unsur.

Geri
Üst Alt