#19 Ömer Bayram

hoca bu adamı illa ki oynatmak istiyorsa, orta sahada sol iç yedeği olarak düşünsün. bu adamdan çizgi oyuncusu olmaz. bek hiç olmaz. zaten orijini bek değil. ekran başında gülüyorum bu adamın bek performansını görünce. ayrıca koskoca GS nasıl olur da sezona tek bir sol bek (PVA) ile başlar akıl alır gibi değil.

Iste macin 2nolu kahramani. Tombik reis paytak paytak yine

Bu maçta iyi oynadi. PVA ne defans ne hücum yapıyor bununda defansı les ama en azından arada hücum yapıyor.

PvA denilen adamdan 1000 kat daha etkili oldu hücumda, zaten işin defans tarafında ikisi de kötü en azından Ömer ortasıyla pasıyla filan asist çıkarabiliyor

Oyuna girer girmez Mostafa 'ya yerden gönderdiği topta da asisti yazdırabilirdi, olmadı Mostafa 'ya ikinci pasında yazdırdı asisti

3 yerli zorunluluğu var boş yere anholt oynamasin. Maçın adami idi bugün.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine övgüler başlamış. Bu adam Galatasaray Sk'da yedek dahi olamayacak kadar kötü bir futbolcudur. Bugün asist yaptığı gerçeği de onu iyi futbolcu yapmaz.

Günah keçisi ilan edilecek kişi değil.verebildiği her şeyi kendini sakınmadan ortaya koyuyor. Yürekten oynayan oyuncu kontenjanından.

Mariano dan sonra en fazla gol katkisi olan bek oyuncusu

Hatta belki daha fazladir asist sayisi

Beğendim bugün Ömer'i. Oyuna girdiğinde eyvah dedim ama bugün yanılttı beni. Tebrik ederim. Böyle oynayacaksa Pva derhal kesilmeli. Pva bu takımı sabote ediyor o oynamasında Ömer'e bile razıyım. Hele Nelson'a kestiği orta şahaneydi bizim halı sahadaki kaleci bile atardı o golü ama Nelson atamadı, bir asisti gitti.

Ocak ayına kadar PvA yerine Ömer Bayram oynasın en azından 3 yerliden biri olur sol bek PvA 'a yabancı hakkını harcamak saçmalık. Ocak ayında da ne olursa olsun ilk transferimiz sol bekimiz olmalı

Daha önce de yazdım bu adam rezalet bir sol bek ama kötü bir futbolcu değil. Hatta ters ayağını bir tık geliştirmiş olsaydı hücum anlamında Berkan'dan daha iyi sol iç oynar.

Geri
Üst Alt