- 18 Mayıs 2011
- 53.030
- 56.907
- 4.613
Bir şekilde başka sol bek alternatifi olabilecek yerli oyuncu bulmamız lazım sene sonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şekilde başka sol bek alternatifi olabilecek yerli oyuncu bulmamız lazım sene sonu.
Nerede olduğu önemli değil cezalı olduğunu görünce halim;Cezaliymis. Iyi.
Olabilir çok bilmiyorum nasıl oynuyor ama başarısız olup aynı tercihlerde takılı kalmanın anlamı yok.
''vardır bir bildiği'' deyip gec Umut kardesOlabilir çok bilmiyorum nasıl oynuyor ama başarısız olup aynı tercihlerde takılı kalmanın anlamı yok.
Kaldıramıyor Ömer bariz.
Fiziği kuvvetli kaliteli bir yerl. Torrent iyi işler bunu. Alınabilecek yerli solbeklerden 1 bu 2 Uğur Çiftçi.
Galatasaray hiç bir şekilde yurt içinde yerl - yabancı futbolcu alımı yapmamalıdır.. İyi yabancılar transfer edip 18-20 lik altyapı topçularını oynatmalıdır..
Galatasaray hiç bir şekilde yurt içinde yerl - yabancı futbolcu alımı yapmamalıdır.. İyi yabancılar transfer edip 18-20 lik altyapı topçularını oynatmalıdır..
Beğenmediğimi tartışıyorduk Lyon konusunda.. Bir de yurt içinden alıpta elimizde patlayanları bir listele istersen
Yurt icinden alipta elimizde patlayan cok onde hem fikirim ama boyle mucevherlerde cikiyor caglar , zeki , kerem , cengiz gibi felan. Bu konuda en onemli sey iyi scout edip iyice gozlemek ve ondan sonra transfer etmek.Beğenmediğimi tartışıyorduk Lyon konusunda.. Bir de yurt içinden alıpta elimizde patlayanları bir listele istersenBir de şu Kasımpaşa’dan Messi çıksa almam..
Şunda hem fikir olabiliriz.. Kulübü maddi açıdan zarara uğratmayacak, alt liglerden transferler olabilir ama süper ligden transfere karşıyım.. Kasımpaşa’yı da gördüm mü nevim dönüyor..Yurt icinden alipta elimizde patlayan cok onde hem fikirim ama boyle mucevherlerde cikiyor caglar , zeki , kerem , cengiz gibi felan. Bu konuda en onemli sey iyi scout edip iyice gozlemek ve ondan sonra transfer etmek.
Mesela Omer Bayrami kim aldiysa kulubun kapisindan bile girmemeli.