#19 Ömer Bayram

Bir şekilde başka sol bek alternatifi olabilecek yerli oyuncu bulmamız lazım sene sonu.
1647357253871.webp

İlla oynaması gerekiyorsa

Oynayabileceği tek yer orta saha olmalı

Ben olsam 4-3-3'ün sol içinde kullanırım Ömer'i

Hiç öyle sol bek filan olmamalı

Sanırım Torrent'in Beşiktaş maçında yaptığı tek hata Ömer Bayram'ı oyuna sürmek oldu. Maçı izlerken 5 kişi aynı anda şimdi Ömer girdi ya kesin 1 tane yeriz sohbeti oldu

Yoksa bunun haricinde herhangi bir kararı yüzünden Torrent ve ekibini eleştirmem

Beğenmediğimi tartışıyorduk Lyon konusunda.. Bir de yurt içinden alıpta elimizde patlayanları bir listele istersen 😃 Bir de şu Kasımpaşa’dan Messi çıksa almam..
Yurt icinden alipta elimizde patlayan cok onde hem fikirim ama boyle mucevherlerde cikiyor caglar , zeki , kerem , cengiz gibi felan. Bu konuda en onemli sey iyi scout edip iyice gozlemek ve ondan sonra transfer etmek.
Mesela Omer Bayrami kim aldiysa kulubun kapisindan bile girmemeli.

Yurt icinden alipta elimizde patlayan cok onde hem fikirim ama boyle mucevherlerde cikiyor caglar , zeki , kerem , cengiz gibi felan. Bu konuda en onemli sey iyi scout edip iyice gozlemek ve ondan sonra transfer etmek.
Mesela Omer Bayrami kim aldiysa kulubun kapisindan bile girmemeli.
Şunda hem fikir olabiliriz.. Kulübü maddi açıdan zarara uğratmayacak, alt liglerden transferler olabilir ama süper ligden transfere karşıyım.. Kasımpaşa’yı da gördüm mü nevim dönüyor..

Tarik camdal bundan daha yetenekliydi. Ben bu kadar yeteneksiz bir oyuncu izlemedim galatasarayda.

92. dk bozduğu bi off side var amatörde yapılmaz o hata
3 metre geride bizim defans cizgisinden

5 dakikada sahanin en cok hata yapan futbolcusu olmayi nasil beceriyorsun aklim almiyor

sözlesmesini feshedin gitsin bunun

Seni topçu yapanı yav ulan 5 dakika dahi dayanılmıyor herife.

Hele ki Barça gibi takımlarla maç yapıyorken kenarda bu adamı oyuna girerken görmek nasıl içimi acıtıyor yav
Kim sardı bunları başımıza

Geri
Üst Alt