#19 Ömer Bayram

EDP15LlWwAA6sLu

11 başladığı herhangi bir senaryoda Selçuk'un önünde tercih ederim. İlk 11'de Atalay ve hatta Celil'i bile Selçuk'un önünde tercih ederim. Muazzam bir top oynamadı ama 10 numarası duran top kullanamayan, 9 numarası top tutamayan bir takım için sol kanada yaptığı deplaseler ve şut girişimleriyle faydalı bir sürpriz oldu. Zaten geçen yılki Kayseri deplasmanındaki senaryoda da olduğu gibi rakip kaleye yaklaştıkça daha verimli olan bir oyuncu. Kendini geliştirme, sahada elinden geleni yapma özelliğini seviyorum, böyle devam Aslan.

Gayet iyi oynadi valla ben begendim oyunu istedi. Demekki ortada oynamalı

B.k atanlar neye göre konuşuyor
Adamı stadda canlı izledim
Çok istekliydi
Ve fena da oynamadı

Bu adam 10 numara için biçilmiş kaftan.
Nzonzi-ömer-seri ile 4-3-3 te oynayabiliriz.
Seri ve n'zonzinin önünede atabiliriz.bir kere bu arkadaş hizli oynamaya meğilli.hulk'un turk versiyonu bildiğin iri fizikli sert şut çeken,adam geçebilen hizli oyuncu.belhanda'dan 10 kat daha fazla verim vereceğine eminim. yok 8 numara yok 10 numara yok 8,5 numara derdi yok.hepsini oynar bu arkadaş .

Bu adam 10 numara için biçilmiş kaftan.
Nzonzi-ömer-seri ile 4-3-3 te oynayabiliriz.
Seri ve n'zonzinin önünede atabiliriz.bir kere bu arkadaş hizli oynamaya meğilli.hulk'un turk versiyonu bildiğin iri fizikli sert şut çeken,adam geçebilen hizli oyuncu.belhanda'dan 10 kat daha fazla verim vereceğine eminim. yok 8 numara yok 10 numara yok 8,5 numara derdi yok.hepsini oynar bu arkadaş .

su an en dogru orta saha

ic saha maxlarinda enzonzi-omer onlerinde de feghouli de oynatilabilir.

İhtiyaç olduğunda joker olarak ortasaha oynatılmalı. Rakipler 2 3 maç üst üste oyununu çözerse büyük sıkıntı olur eldeki jokerden de oluruz.

POCOPHONE F1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyununu çözseler ne olacak koşuyor adam koşan topçu her zaman etki eder futbolun temel kuralı bu koşacan bizim takım genelde yürüdüğü için Ömer ve Emre çok farketti dün yoksa aslında ahım şahım oynadıklarından değil.

B.k atanlar neye göre konuşuyor
Adamı stadda canlı izledim
Çok istekliydi
Ve fena da oynamadı

Şimdi dün negatif konuşan sanırım tek ben vardım. Herkes beğendiğine göre ben yanlış düşünüyorum herhalde dedim zaten.

İkili atışmayı sevmem ve her zaman haklı olduğumu da düşünmem. Haksızsam haksızımdır sıkıntı yok. Oyuncularımıza b.k atma derdinde değilim. Keşke iyi oynasalar da güzel futbol izlesem.

Az önce maçın ilk yarısını tekrar izledim. Görevini defansif olarak inanılmaz aksattı lafım çok ağır kaçmış ve yanlış olmuş. Bir çok pozisyonda hem ofansif hem de defansif olarak çok istekli gördüm (ona odaklanmış şekilde maçı izlediğimde). Pres yapmış, rakibin topu kötü kullanmasını sağlamış.

Ama en sonuncusu 43. Dakikada olmak üzere dört Kayserispor’un çok oyuncuyla geldiği atağında defansif alanını (sol iç) zamanında kapatmadığını ve geri çok geç geldiğini gördüm. Tahminen dün de bu nedenle gözüme battı.

O pozisyonlara rağmen takımdaki iyi oyunculardan biriymiş dün. Hakkını yemeyeyim.

Şimdi dün negatif konuşan sanırım tek ben vardım. Herkes beğendiğine göre ben yanlış düşünüyorum herhalde dedim zaten.

İkili atışmayı sevmem ve her zaman haklı olduğumu da düşünmem. Haksızsam haksızımdır sıkıntı yok. Oyuncularımıza b.k atma derdinde değilim. Keşke iyi oynasalar da güzel futbol izlesem.

Az önce maçın ilk yarısını tekrar izledim. Görevini defansif olarak inanılmaz aksattı lafım çok ağır kaçmış ve yanlış olmuş. Bir çok pozisyonda hem ofansif hem de defansif olarak çok istekli gördüm (ona odaklanmış şekilde maçı izlediğimde). Pres yapmış, rakibin topu kötü kullanmasını sağlamış.

Ama en sonuncusu 43. Dakikada olmak üzere dört Kayserispor’un çok oyuncuyla geldiği atağında defansif alanını (sol iç) zamanında kapatmadığını ve geri çok geç geldiğini gördüm. Tahminen dün de bu nedenle gözüme battı.

O pozisyonlara rağmen takımdaki iyi oyunculardan biriymiş dün. Hakkını yemeyeyim.
İkili tartışmaya gerek yok zaten renktaş
Ben niye beğenilmediğini merak ettim
Sen de bu özelliğini beğenmemişsin
Olabilir saygı duyarım.
Ama maçın genelinde cidden iyiydi.

İkili tartışmaya gerek yok zaten renktaş
Ben niye beğenilmediğini merak ettim
Sen de bu özelliğini beğenmemişsin
Olabilir saygı duyarım.
Ama maçın genelinde cidden iyiydi.

Yok renkdaş dün genelinde maçı tekrar izleyince herkese katılıyorum. Hakkını yemişim ve hep hatalarına odaklanmışım.

Haklısın, maçta gayet iyiymiş.

Adem+ Omer tam anadolu deplasmaninda oynatilacak ikili

videoda da anlaşılıyor bu arkadaş çok çevik. belini iyi kullanıyor bu çevikliği sayesinde kolay pozisyondan çıkıp hızlı oynayabiliyor.bizim takımda beli dönen oyuncu yok cidden bu arkadaş 11 oynamalı.yoksa takım çok yavaş oynuyor.

Iyi niyetli bir sekilde mücadele ediyor

Bizde ilk 11 oyuncusu olur mu olamaz tabi ama oynadigi zaman alternatif oyuncu olarak faydalanmak dogru olur

Ayrica orta konusunda kayseri ve akhisar daki omer bayram’a dönüs yapmis

Gectigimiz sezon artik baski dan mi bilemiyorum ama top ayagina geldiginde cekiniyordu,dun harika ortalar yapti

Geri
Üst Alt