Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam 10 numara için biçilmiş kaftan.
Nzonzi-ömer-seri ile 4-3-3 te oynayabiliriz.
Seri ve n'zonzinin önünede atabiliriz.bir kere bu arkadaş hizli oynamaya meğilli.hulk'un turk versiyonu bildiğin iri fizikli sert şut çeken,adam geçebilen hizli oyuncu.belhanda'dan 10 kat daha fazla verim vereceğine eminim. yok 8 numara yok 10 numara yok 8,5 numara derdi yok.hepsini oynar bu arkadaş .
İhtiyaç olduğunda joker olarak ortasaha oynatılmalı. Rakipler 2 3 maç üst üste oyununu çözerse büyük sıkıntı olur eldeki jokerden de oluruz.
POCOPHONE F1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
B.k atanlar neye göre konuşuyor
Adamı stadda canlı izledim
Çok istekliydi
Ve fena da oynamadı
İkili tartışmaya gerek yok zaten renktaşŞimdi dün negatif konuşan sanırım tek ben vardım. Herkes beğendiğine göre ben yanlış düşünüyorum herhalde dedim zaten.
İkili atışmayı sevmem ve her zaman haklı olduğumu da düşünmem. Haksızsam haksızımdır sıkıntı yok. Oyuncularımıza b.k atma derdinde değilim. Keşke iyi oynasalar da güzel futbol izlesem.
Az önce maçın ilk yarısını tekrar izledim. Görevini defansif olarak inanılmaz aksattı lafım çok ağır kaçmış ve yanlış olmuş. Bir çok pozisyonda hem ofansif hem de defansif olarak çok istekli gördüm (ona odaklanmış şekilde maçı izlediğimde). Pres yapmış, rakibin topu kötü kullanmasını sağlamış.
Ama en sonuncusu 43. Dakikada olmak üzere dört Kayserispor’un çok oyuncuyla geldiği atağında defansif alanını (sol iç) zamanında kapatmadığını ve geri çok geç geldiğini gördüm. Tahminen dün de bu nedenle gözüme battı.
O pozisyonlara rağmen takımdaki iyi oyunculardan biriymiş dün. Hakkını yemeyeyim.
İkili tartışmaya gerek yok zaten renktaş
Ben niye beğenilmediğini merak ettim
Sen de bu özelliğini beğenmemişsin
Olabilir saygı duyarım.
Ama maçın genelinde cidden iyiydi.
Adem+ Omer tam anadolu deplasmaninda oynatilacak ikili