#19 Ömer Bayram

ömer bayram.webp

Bu adam Belhanda'dan daha iyi on numara oynuyor yahu. Şu adamı geçen sene orta sahada kullanabilirdik. O kadar cezalı dönemde elimiz rahatlardı.

Gotu çıktı bugün bu adamın tek başına..Helal olsun mücadelesine sonuna kadar dusmemesine..Herkesin gol beklediği umut bağladığı adam olmasını sağlayanlara yazıklar olsunn

Tek başına top oynuyor gol için her şeyi yaptı. Koca Galatasaray futbol kadrosu şu adama ayak uyduramadi lan yazik yemin ederim. Azmine oynadığın topa vallahi hayran kaldim helal olsun bizim icin uğraşıyosun en azından.

Topu sürekli soluna çekip, sağ tarafta ve ortada bomboş olan adamlar yerine, Emre ve Babel'e pas atmaktan başka hiç bir işe yaramayan, 90+3 te 30 metreden şut çeken , burada da ilah ilan edilen yeteneksiz..

50-60 dakikalık topçu. ucuz etin yahnisi de bu kadar olur.

Topu sürekli soluna çekip, sağ tarafta ve ortada bomboş olan adamlar yerine, Emre ve Babel'e pas atmaktan başka hiç bir işe yaramayan, 90+3 te 30 metreden şut çeken , burada da ilah ilan edilen yeteneksiz..

orta sahada oynamak için çevre kontrolü çok kötü. o nedenle tek yöne bakarak oynuyor. sadece bu maçta değil pek çok maçta yaşandı bu durum.

ama takım o kadar hareketsiz ki ömer hareket edince pozitif görünüyor doğal olarak.

Her noktasına katıldığım bir post.

Muhtemelen burdaki bir çok futbol cahilide 5-6 maç içinde bunu farkedip gelip buraya çöp ilan edicek. Ömer Galatasaray kalitesinde bir futbolcu değil

Her noktasına katıldığım bir post.

Muhtemelen burdaki bir çok futbol cahilide 5-6 maç içinde bunu farkedip gelip buraya çöp ilan edicek. Ömer Galatasaray kalitesinde bir futbolcu değil

Keşke çok yetenekli diğer oyuncularımız da Ömer gibi yürekten oynasaydı da, ona ihtiyacımız olmasa idi.
Kimse Ömer'e çok yetenekli veya bulunmaz hint kumaşı demiyor zaten.

Keşke çok yetenekli diğer oyuncularımız da Ömer gibi yürekten oynasaydı da, ona ihtiyacımız olmasa idi.
Kimse Ömer'e çok yetenekli veya bulunmaz hint kumaşı demiyor zaten.

Yürek yürek yürek. Başka bildiğiniz bişey yok.

Yürek seni koşturur,doğru yerde pas verdirip,gol attırmaz malesef

Yürek yürek yürek. Başka bildiğiniz bişey yok.

Yürek seni koşturur,doğru yerde pas verdirip,gol attırmaz malesef

Bu yazdığımdan bunu anladıysan fazla da yazmama gerek yok. Şu maçta Başakşehir'le birazcık başabaş görünebildiysek bu Ömer'in orta sahadaki çalışkanlığı sayesindedir. Sene başından beri ne oynadı burada sayfa sayfa övülen Seri mesela?
Diyorum ki keşke onlar da böyle oynasaydı, ama oynamıyorlar, o dediğin pası atacak yere bile gitmiyorlar. Anlatabildim mi?

Bugün Lemina ile takımın en iyilerindendi. Yeteneği kısıtlı, yapabildiği çok iyi şeyler yok ama takımda kendini boşa çıkartan, top isteyip top dağıtan ender oyunculardan. Kesinlikle oynamaya devam etmeli.

Transfer döneminde yerine kaliteli biri alınmalı ve Ömer yedeğe çekilmeli o ayrı. Ama şu an için onun profilinde birine ihtiyaç var. Yoksa o olmayınca orta sahamız sabaha kadar yan ve geri pas yapıyor. Takımı ileri taşıyacak adam yok.

Bu yazdığımdan bunu anladıysan fazla da yazmama gerek yok. Şu maçta Başakşehir'le birazcık başabaş görünebildiysek bu Ömer'in orta sahadaki çalışkanlığı sayesindedir. Sene başından beri ne oynadı burada sayfa sayfa övülen Seri mesela?
Diyorum ki keşke onlar da böyle oynasaydı, ama oynamıyorlar, o dediğin pası atacak yere bile gitmiyorlar. Anlatabildim mi?

Seri 3 maç üst üste oynadı mı ?

Ezbere konuşuyorsunuz ancak. Bencede gerçekten yazmana gerek yok yakında anlar buraya ilk sen damlarsın zaten

Geri
Üst Alt