Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
Takımın en formda futbolcusunun , en az kazanan oyuncu olması ayrı bir ironi
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-6ya bunu satariz ocakta ha o parayı kime gömeriz bende hevesle bekliyorum
##Hemen bir portekizli hoca##
Yok yağ kerizin biri çıkar milyon euroya yapıştırırız hırslı pes etmeyen tam bir arı. Yaşı ne olursa olsun skoutların radarına girmiştir en kotu keriz ruslar salça olurlar.5-6 Milyon derken TL den mi bahsediyorsun.
arkadaşlar kavga etmeyelim
Mod olmayınca seni ciddiye alamıyorum füns
Kavga bile denmez de neyse...Bu ne ya kiz kavgasi gibi bir iki küfür edin
Ne demek istiyorsun oglum sen? Adres ver sana güzel bir kavga göstereyimKavga bile denmez de neyse...
Kaybedecek bişeyim yok. Doğal olarakta hiç bişeyden korkum yok başıma ne geliyorsa onu yaşarım. Kısacası ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
Umarım ama pek sanmıyorum renktaşYok yağ kerizin biri çıkar milyon euroya yapıştırırız hırslı pes etmeyen tam bir arı. Yaşı ne olursa olsun skoutların radarına girmiştir en kotu keriz ruslar salça olurlar.
Badou denilen kerkenezi 28 yaşında 16 milyon euroya kilitlemiş takımız.
##Hemen bir portekizli hoca##
Ra's al 'Ayn, yakinda izmit-istanbul tek gelme harcarımNe demek istiyorsun oglum sen? Adres ver sana güzel bir kavga göstereyim
Herkesin kaybedecek birşeyi vardır. Çok da dikine ters traş etme. Bilmediğin, akıl edemediğin o kadar çok şey var ki. Sen şimdi sanıyosun ki, ben horozlandım alttan aldı. Tabii ki öyle sanacaksın. Doğan bu.
Bunca yıldır bu forumda yazarım. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Beni bilen bilir, ikili diyaloğa girmem insanlarla. Dalga geçilecek bir durum da yok ortada.