#19 Ömer Bayram

5-6ya bunu satariz ocakta ha o parayı kime gömeriz bende hevesle bekliyorum

##Hemen bir portekizli hoca##

Bu güreşçi den ortasaha oyuncusu olmaz.
Bırakın ortasahayi oyuncu bile olmaz.
O kadar leş bir kadro planlaması var ki bunu futbolcu sanan cahiller var.

Terim istifa!

5-6 Milyon derken TL den mi bahsediyorsun.
Yok yağ kerizin biri çıkar milyon euroya yapıştırırız hırslı pes etmeyen tam bir arı. Yaşı ne olursa olsun skoutların radarına girmiştir en kotu keriz ruslar salça olurlar.
Badou denilen kerkenezi 28 yaşında 16 milyon euroya kilitlemiş takımız.

Geçen sene oyuna girdiğinde küfür ettiğimiz adam şuan takımın en iyisi durum vahim

Kaybedecek bişeyim yok. Doğal olarakta hiç bişeyden korkum yok başıma ne geliyorsa onu yaşarım. Kısacası ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

Herkesin kaybedecek birşeyi vardır. Çok da dikine ters traş etme. Bilmediğin, akıl edemediğin o kadar çok şey var ki. Sen şimdi sanıyosun ki, ben horozlandım alttan aldı. Tabii ki öyle sanacaksın. Doğan bu.

Yok yağ kerizin biri çıkar milyon euroya yapıştırırız hırslı pes etmeyen tam bir arı. Yaşı ne olursa olsun skoutların radarına girmiştir en kotu keriz ruslar salça olurlar.
Badou denilen kerkenezi 28 yaşında 16 milyon euroya kilitlemiş takımız.

Umarım ama pek sanmıyorum renktaş

sent via GSC

Bunca yıldır bu forumda yazarım. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Beni bilen bilir, ikili diyaloğa girmem insanlarla. Dalga geçilecek bir durum da yok ortada.

Herkesin kaybedecek birşeyi vardır. Çok da dikine ters traş etme. Bilmediğin, akıl edemediğin o kadar çok şey var ki. Sen şimdi sanıyosun ki, ben horozlandım alttan aldı. Tabii ki öyle sanacaksın. Doğan bu.

Tamam dayı harbi piskopat olduğuna inandım,sırf Ömer Bayramı savunmak için bu kadar zahmete girmek normal psikoloji gerektirmez zaten. kralsın,büyüksün,ağasın,paşasın.

Geri
Üst Alt