#19 Ömer Bayram

Bir maçla şişirmeye gerek yok sonra rezillik çıkıyor buralarda

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim için alternatif oyuncu ama iyi bir alternatif oyuncu . Şu fbliler gerçekten vizyon falan kalmamış tam geri zekalı olmuşlar, adamlar şener ve hasan ali oynamalı diyorlar bekler için. Milli takım için bile taraftarlık yapacaksan bari hak eden kişilere yap da rezil olma . Adam 2 tane malı savunuyor sırf fbli olduğu için ve bunu da çok kişi diyor . Sonra frey , berke , ferdi gibi adamlara yıldız gözüyle bakıyorlar yazık... Bizim alternatif oyuncumuz sizin 11 oyununuzdan kat ve kat iyi bunu kabullendiginiz zaman kendinizi gerçekleştirirsiniz fbli ergen kardeşlerim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.5 ay sakattı?

Beklentinin üzerinde oynadı bence.
Hırslı olması avantaj. 1 yıldır çıkıştaydı zaten. Klas mı dersen değil ama Lato gibi pas futbolundan bir haber kazma da değil.
4 bekimizi de ele alırsak ligin en iyisi biziz. Beşiktaş’ı geçtik bu konuda.

Göklere cikirilmis yine.
Pas oyununa katkisi iyi gibi begendim 4 5mac izledikten sonra daha saglikli yorum yapabilirz

Çok tempolu kendisi. Ortaları pek iyi olmasada sürekli hücum katkısı verdi. Biraz kilo fazlası var sadece. Bence gayet yerinde bir transfer. Rotasyonun bir parçası olacağını bize gösterdi

DmzPH9xX0AAse1B.jpg

Sol bek ve sol açık da oynayabilen bir topcudur.

Cok makul bir ücrete gelmesi de güzel.

Ortalari iyi olsa, Hakan Ünsal tadi bırakabilirdi. Ama ondan çok fazla yeteneksiz.

Sakatlıktan çıktığı da düşünülürse gayet iyi sayılır. Temposu yüksek. Alternatif olarak çok iyi. En azından Nagatomo'nun arkasında vasatı aşabilecek bir oyuncumuz var artık.

Bu arkadaşı senelerdir izleyen biri olarak dün oynadığı oyuna gram şaşırmadım. İlk defa izleyenler şaşırmış olabilir.

Kendisi zaten kanat orjinli bir isim. Kayserispor'a kanat olarak geldi ama zorunluluktan beke geçti ve orada kaldı. Bu sebepten ötürü bir beke göre driplingi,temposu,hızı falan gayet iyi. Ancak savunması,pozisyon alması,hava hakimiyeti de bir o kadar kötü.

Belki dün oynanan maçta fazla dikkat çekmedi ama ne yazık ki bu konularda çok ama çok kötü. Akhisar gibi takımda bile sırıtıyordu savunması.

Bu arkadaşı senelerdir izleyen biri olarak dün oynadığı oyuna gram şaşırmadım. İlk defa izleyenler şaşırmış olabilir.

Kendisi zaten kanat orjinli bir isim. Kayserispor'a kanat olarak geldi ama zorunluluktan beke geçti ve orada kaldı. Bu sebepten ötürü bir beke göre driplingi,temposu,hızı falan gayet iyi. Ancak savunması,pozisyon alması,hava hakimiyeti de bir o kadar kötü.

Belki dün oynanan maçta fazla dikkat çekmedi ama ne yazık ki bu konularda çok ama çok kötü. Akhisar gibi takımda bile sırıtıyordu savunması.

İstersen 15 yıldır izle (çocukluğundan itibaren) büyük takımda oynamak bambaşka birşey..Anadolu takımlarında üzerinde baskı min oluyor üstelik oyun tarzı olarak ömer gibi kontraya yatkın oyucular için çok daha müsait.. Milli takımda bile Galatasarayda hissettiği baskının 1/3ünü hisseder..Bu yüzden bizdeki en az 10 maçlık performansını görmeden olumlu veya olumsuzdiye sağlıklı bir değerlendirme yapmak çok zor..
O yıllardır attığı dribblingi büyük takım baskısını kaldıramayan adamlar atamıyor..Sonra da ne oldu diyoruz bu heriflere .. Artıları ve eksilerini gayet doğru yazmışsın bakalım asıl önemli olan büyük takım formasını taşıyabilecek mi ?

İstersen 15 yıldır izle (çocukluğundan itibaren) büyük takımda oynamak bambaşka birşey..Anadolu takımlarında üzerinde baskı min oluyor üstelik oyun tarzı olarak ömer gibi kontraya yatkın oyucular için çok daha müsait.. Milli takımda bile Galatasarayda hissettiği baskının 1/3ünü hisseder..Bu yüzden bizdeki en az 10 maçlık performansını görmeden olumlu veya olumsuzdiye sağlıklı bir değerlendirme yapmak çok zor..
O yıllardır attığı dribblingi büyük takım baskısını kaldıramayan adamlar atamıyor..Sonra da ne oldu diyoruz bu heriflere .. Artıları ve eksilerini gayet doğru yazmışsın bakalım asıl önemli olan büyük takım formasını taşıyabilecek mi ?

baskı elbette farklı hissettirir ama daha çok çalışmaya da sevkedebilir. Ben kendisinin geldiğinde de söyledim bizim için yeterli olmadığını savunuyorum ama ülkede ne yazık ki yerli sol bek olmadığından almak zorunda kaldık.

Nagatomo performansı beklemek hata olur ama evimizde Anadolu takımlarına karşı hücum gücünü kullanarak iş yapar.

Lucescu Serdar'dan sonra bu herifi de sakatlamak istedi ama olmadı Allahtan.

Geri
Üst Alt