Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Bir maçla şişirmeye gerek yok sonra rezillik çıkıyor buralarda
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerli umit ozatMaci izleymedim anladim kadar hücüm gücü iyi ama defansda sikintisi var bir nevi yerli telles mi?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek ki Serdar dan sonra sıra Ömer e geldi
Aynen dediğim gibi
İşte Modeste ve Cahill gelmiş olsaydı gerçekten yaz transfer döneminde bence her şey yolunda olacaktı o saatten sonra Belhanda-Feghouli-Maicon filan gitse de eksiklik hissetmezdik ...Stoper ve forvet dışında harika kadromuz var ama bu 2 yer berbat
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arkadaşı senelerdir izleyen biri olarak dün oynadığı oyuna gram şaşırmadım. İlk defa izleyenler şaşırmış olabilir.
Kendisi zaten kanat orjinli bir isim. Kayserispor'a kanat olarak geldi ama zorunluluktan beke geçti ve orada kaldı. Bu sebepten ötürü bir beke göre driplingi,temposu,hızı falan gayet iyi. Ancak savunması,pozisyon alması,hava hakimiyeti de bir o kadar kötü.
Belki dün oynanan maçta fazla dikkat çekmedi ama ne yazık ki bu konularda çok ama çok kötü. Akhisar gibi takımda bile sırıtıyordu savunması.
İstersen 15 yıldır izle (çocukluğundan itibaren) büyük takımda oynamak bambaşka birşey..Anadolu takımlarında üzerinde baskı min oluyor üstelik oyun tarzı olarak ömer gibi kontraya yatkın oyucular için çok daha müsait.. Milli takımda bile Galatasarayda hissettiği baskının 1/3ünü hisseder..Bu yüzden bizdeki en az 10 maçlık performansını görmeden olumlu veya olumsuzdiye sağlıklı bir değerlendirme yapmak çok zor..
O yıllardır attığı dribblingi büyük takım baskısını kaldıramayan adamlar atamıyor..Sonra da ne oldu diyoruz bu heriflere .. Artıları ve eksilerini gayet doğru yazmışsın bakalım asıl önemli olan büyük takım formasını taşıyabilecek mi ?