#19 Ömer Bayram

2 sene sonra muht. Nagatomo gider. Ömeri ilk 11 mi deneyelim yarim sene yoksa Backup olmaya devam?

Ben de isterim Marcelo bizim takımın formasını giysin ama bu uzak bir hayal. Ömer Bayram süper lig için gayet yeterli. Takıma iyice adapte olunca ezbere ortaları yerini de bulmaya başlar. Japonu şampiyonlar ligi için dinlendirebiliriz. Ben mutlu oldum valla yıllarca Sabriye katlandiktan sonra.

Neden yahu, adam şimdiye kadar oynadığı maçlarda, milli takım dahil, rotasyon oyuncusundan fazla olduğunu gösterdi.
Adı: Ömer
Soyadı:Bayram
Tipi: Anadolu gencosu
Maaş: 400 bin euro

Onun için olmaz heralde bu iş. Milletin bu kadar aşağılamasından bunu çıkarıyorum

Begenmedim, oldugu yerden orta veriyor, onunde bos alan olsa bile orta veriyor, antalya macinda en fazla 1 kez cizgiye inip orta vermistir. Zaten kafayla gol atabilen oyuncu yok ne diye gereksiz ortalar veriyorsun, onunde bos alan var cizgiye inip pas versene be Omer. Hollanda alt yapisi gormus bir futbolcusun, bari Turkiye'de yetisen sol beklerden farkli ol.

Ömer 'in adı ömerişimo drğil diyemi beğenilmiyo maşallah hep böyle devam etsin.

Cidden ömer kadar iyi solbeki olan takımmı var ligde beğenilmiyo caner var oda ömer den üst değil en fazla eşit derim karakterden ve yaştan yine ömer i seçerim.

Yahu Rodrigues fena batırdı, adam onun desteği olmadan kapanan Antalya takımına karşı ikiye bir, kimi zaman orta sahaları oraya kaydığı için üçe bir nasıl çizgiye insin?

yok onu demiyorum bu adamın işi orta , sıfıra inecek biri değil ki o iş rodrinin oda yapmıyor ya da naga yapar yedekti o da.

eleştirirken bile yanlış yerden vurmaya çalışanlar var.

Gayet iyi yerli sol bek yedeginden ne bekliyorsunuz anlamiyorum

Benim beklentilerimin cok otesinde oynuyor, maliyetini ise fazlasiyla karsiliyor

Geri
Üst Alt