#19 Ömer Bayram

Ortalar rezalet, Öylesine orta açıyor adam içeride kimse olmasa bile

Latovlevici'den esintiler sundu dün akşam hadi açamadığı ortaları geçtim de boş kaleye topu yuvarlamak yerine dağlara taşlara atmak için sarf ettiği çaba ilginçti doğrusu.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortalari hep isabetsiz, ya tutarsa diye gozu kapali orta aciyor.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Ortaya can verecek olan da biraz ceza alanindakilerdir . Acikcasi belhanda, sinan filan super orta ve asistler mi yaptilar kornerlerde veya frikiklerde ?

Lato nun karabukteyken bizi 2-1 yendikleri mactaki ortasini hatirlayin , sonra gomis in kafasinin tepesiyle basaksehire attigi golu hatirlayin

oraya ereni koy o pozisyonlar birak golu ,tehlike bile olmaz

tabi omerin kabahati yok mu , elbet var ... durumun boyle oldugunu bile bile garantiye gitmeyi , yaya cikarmayi hic dusunmeyip her geleni ortaya sallarsan , onlarin da 2-3 tanesi ust aglara , arka tribune giderse , elestiri gayet normal

ama demek istedigim , tehlike bolgesine attiklari da ortadakiler yuzunden yalan oluyor .. orta zaten pas degildir , nispeten gelisiguzel yapilir , ama etkilisi yapildigi zaman forvet ile savunmanin vurma ihtimallerini birbirine yaklastirir , savunma cok adamdir , forvet az, savunma onden gelen topu gorur ,forvet ise yandan veya arkadan gelen topu takip etmek zorundadir

İlk geldiği günlerde de yazdığım için kendisi için şaşırmıyorum. Ben gelmesini hiç istemiyordum ama fiyatlar ucuz olunca kabul ettim.

Kalite olarak bizim çok altımızda, o kesin.

Adam geldiğinden beri tek bir maç kötü oynadı yahu tek bir maç, el insaf. Latovlevici her maç sıçıp batırıyor idi.

Güncellenmiş Olcan Adın. Aynı topla koşu, aynı yüz ifadesi, aynı tosunluk ve ponçiklik.

Maicon'a pas veriyim derken rakibe ara pası atması muhteşem idi.

o golü kaçırmadan önce yuhlandıysa hoca haklı....ota poka yuh cekilmez.latovleviciye sabretmişsin,ömer daha yeni gelmiş yuhlamak,aptallık.bu maç kötüydü ama düzeltebilir

Maçın özetine denk geldim.Yine kaçırdığı golü gördüm sabah sabah sinirim tepeme çıktı.

Muhtemelen üst üste bu kadar tempolu maç yapmamıştır daha önce.Bu kadar hata yapması normal o yüzden.Orta konusu zaten bizim takımın genel sorunu.Ceza sahasının içinde kalabalık olmak,oyun planının bunun üzerine kurulu olması ve kafa vuruşu yapabilecek oyuncu sayısıyla ilgili bir durum bu.

Galatasaray şu an borç batağındaysa bu ömer gibi adamların transferleri yüzünden olmuştur.. hadi başımızdakiler çapsız ve Galatasaraylılıkla alakaları yok.Ulan şu yorunlara bakıyorum hala şu yetersizz adamı övme çabası olanlar yeterli olduğunu söylemeye çalışanlar var.

Yahu adam yetersiz.Ve transferi skandaldır.Senelerdir göz göre göre hatalar yapılıyor.

ömer bayramın kalitesizliğini geçtim adam bildiğin kilolu.İlk 20 dakika bak yüzüne sanki 120 dakika koşmuşda bitimiş gibi görüntüsü var.
Şu fiziksel haliyle üst düzey liglerde hiçbir takım kadroya almaz.

Ama belhanda ve fegouli gibi adamlara 4 milyana yakın para veren sistemden herşey beklenir.Orada hür türlü beceriksizlik,hırsızlık olur.

Hala savunun böyle adamları..Klüp battı haberiniz yok.

Galatasaray şu an borç batağındaysa bu ömer gibi adamların transferleri yüzünden olmuştur.. hadi başımızdakiler çapsız ve Galatasaraylılıkla alakaları yok.Ulan şu yorunlara bakıyorum hala şu yetersizz adamı övme çabası olanlar yeterli olduğunu söylemeye çalışanlar var.

Yahu adam yetersiz.Ve transferi skandaldır.Senelerdir göz göre göre hatalar yapılıyor.

ömer bayramın kalitesizliğini geçtim adam bildiğin kilolu.İlk 20 dakika bak yüzüne sanki 120 dakika koşmuşda bitimiş gibi görüntüsü var.
Şu fiziksel haliyle üst düzey liglerde hiçbir takım kadroya almaz.

Ama belhanda ve fegouli gibi adamlara 4 milyana yakın para veren sistemden herşey beklenir.Orada hür türlü beceriksizlik,hırsızlık olur.

Hala savunun böyle adamları..Klüp battı haberiniz yok.

Belhanda bonuslarla 10 milyona geldi maaş 3,350

Feguli 4,5'a geldi maaş 3,8

Maicon 8 e geldi maaş 2,2

Bunlarla batmıyoruz da 400 bin euroya gelen topçuyla batıyorsak helal olsun.

Kilolu gelmiyor bana , tikiz denen tip , shakiri gibi bir vucut yapisi var

Fakat tabi ki yetersiz olacak , 500 bin euro ya alindi ve cuzi rakamlara oynuyor , sol bek zaten nagatomo ve omer onu yedeklesin diye alindi

Asil hata gunumuz futboluna su rotasyon denen ve ilk 11 istikrarini bozan kavrami sokanlar ve bu gemiye binenlerdir

Eger omer zaten nagatomodan iyi olsa omer oynardi . Ama nagatomo sakat degilse nagatomo oynar , donk sakat degilse oynar ..

Ne zaman iptal olurlar yedegi o zaman gelir oynar .

Bunlari yazmamdaki asil sebep artik bir bursa maci da , akhisar maci da , bu oyuncularin saklandigi ve zor oldugu dusunulen CL maclari , derbiler kadar zor

Akhisardan 3 yiyorsun , goruntude kolay mac
Loko ya 3 atiyorsun , ama CL maci

Porto macinda, antalya erzurum bursa maclarindan cok pozisyona girebiliyorsun

Kisaca her maca en ideal kadro elinde kim varsa onlarla cikacaksin , onlarda sorun oldukca yedekleri girecek

Aksi takdirde boyle puan kayiplari artarak devam eder , aynisi diger takimlar icin de gecerli , bize ait bir sorun degil

Geri
Üst Alt