#19 Ömer Bayram

@Sinan Bilgin malesef katılıyorum biz rakipleri küçümsedikçe puan kaybediyoruz Akhisar ve Bursa iki maçta da kesin alırız rotasyon yapalım ne farkeder dedik ama yemedi 5 puan duman oldu, Ts maçı puan kaybı normal ama bu 2 maç normal değil.

Belhanda bonuslarla 10 milyona geldi maaş 3,350

Feguli 4,5'a geldi maaş 3,8

Maicon 8 e geldi maaş 2,2

Bunlarla batmıyoruz da 400 bin euroya gelen topçuyla batıyorsak helal olsun.

Onlar daha beter..Eskiden ucuz ama 20 tane çöp alınıp borç yapılıyordu.Şimdi başımızdakiler işi okadar büyüttü ki pahalı çöpleri almayı başarıyolar.Bu çok daha vahim bir olay.

Ama şu yaptığım yorum o kadar anlamsız ki.Sanki ben bu yazdığın transferlerin iyi olduğunu söylemişimde bu yorumu yapıyorsun.Sen daha yaptığım yorumda belhanda ve feg yorumları okumamışsın ki sana ne diyeyim ben

Yahu 400000 diyorsun..Senelerdir kaç tane alında böyle çöpler. Hepsini geçtim zaten performanlarıyla seni zarara sokuyor.ne bileyim gönderemiyorsun falan...

hala nasıl sabvunuyorsunuz böyle transferleri gerçekten inanılmaz.
Yahu belhanda gibi feg gibi adamları transferleri işte sizin gibi düşünen taraftarlar yüzünden oluyor.

Galatasaray şu an borç batağındaysa bu ömer gibi adamların transferleri yüzünden olmuştur.. hadi başımızdakiler çapsız ve Galatasaraylılıkla alakaları yok.Ulan şu yorunlara bakıyorum hala şu yetersizz adamı övme çabası olanlar yeterli olduğunu söylemeye çalışanlar var.

Yahu adam yetersiz.Ve transferi skandaldır.Senelerdir göz göre göre hatalar yapılıyor.

ömer bayramın kalitesizliğini geçtim adam bildiğin kilolu.İlk 20 dakika bak yüzüne sanki 120 dakika koşmuşda bitimiş gibi görüntüsü var.
Şu fiziksel haliyle üst düzey liglerde hiçbir takım kadroya almaz.

Ama belhanda ve fegouli gibi adamlara 4 milyana yakın para veren sistemden herşey beklenir.Orada hür türlü beceriksizlik,hırsızlık olur.

Hala savunun böyle adamları..Klüp battı haberiniz yok.
Diğer oynadığı maçlarda da kötüydü yani öyle mi diyorsun?

Onlar daha beter..Eskiden ucuz ama 20 tane çöp alınıp borç yapılıyordu.Şimdi başımızdakiler işi okadar büyüttü ki pahalı çöpleri almayı başarıyolar.Bu çok daha vahim bir olay.

Ama şu yaptığım yorum o kadar anlamsız ki.Sanki ben bu yazdığın transferlerin iyi olduğunu söylemişimde bu yorumu yapıyorsun.sen benim belhanda ve feg transferleri hakkında yaptığım yorumları okumamışsın.

Yahu 400000 diyorsun..Senelerdir kaç tane alında böyle çöpler. Hepsini geçtim zaten performanlarıyla seni zarara sokuyor.ne bileyim gönderemiyorsun falan...

hala nasıl sabvunuyorsunuz böyle transferleri gerçekten inanılmaz.
Yahu belhanda gibi feg gibi adamları transferleri işte sizin gibi düşünen taraftarlar yüzünden oluyor.

Yedek için alınan yukarda Sinan'ın dediği gibi Naga yorgunken, sakatken falan oynayan 1 topçu için ne bekliyorsun bilmiyorum ama takımın yarısından çoğu çöp ve ödediğimiz acayip rakamlar var 400 bine takacağına onlara taksan daha iyi.

Hem 14 yerli saçmalığı denen şey hala sürüyor bir yerde zorunlu olarak alıyorsun bunları 14 yerli olmak zorunda kaçamıyorsun.

Diğer oynadığı maçlarda da kötüydü yani öyle mi diyorsun?

Yahu arkadaş adam yetersiz.Net hatalı transfer.
ne yani size göre yetersiz olması için sürekli bursa maçındaki performansı mı göstermesi gerekiyor.Ben uzun zamandır bu kadar kötü performans gösteren oyuncu hatırlamıyorum.Belki latoyuda sayabiliriz.

Yedek için alınan yukarda Sinan'ın dediği gibi Naga yorgunken, sakatken falan oynayan 1 topçu için ne bekliyorsun bilmiyorum ama takımın yarısından çoğu çöp ve ödediğimiz acayip rakamlar var 400 bine takacağına onlara taksan daha iyi.

Hem 14 yerli saçmalığı denen şey hala sürüyor bir yerde zorunlu olarak alıyorsun bunları 14 yerli olmak zorunda kaçamıyorsun.

Benim yorumları iyi takip et.
Ben hepsine takıyorum.
Yahu yaptığım yorumda feg ve belhandaya bir küfür etmediğim kalmıış.Hala bunun üzerine sanki sadece ömere takmışım gibi yorumlar yapıyorsunuz.

Şu yorumları gördükce bizim neden borç batağında olduğumuz beni hiç şaşırtmıyor.Gerçekten inanılmaz.

Olm adamı nagatomoyu kessin diye almadık zaten çok celallenmeyin yahu.
Adamın senelik max 10-15 arası maçı var çoğunda normal oynasa sıkıntı olmaz.
En başta söylemiştim bu adam orta açmayı bilmiyor ama Lato kadar da defansif anlamda kötü değil.Çok koşunca saçmalamaya başlıyor.

Adam Defansif anlamda baya iyi. Ofansif katkisi alistikca, oynadikca gelisir.

Benim yorumları iyi takip et.
Ben hepsine takıyorum.
Yahu yaptığım yorumda feg ve belhandaya bir küfür etmediğim kalmıış.Hala bunun üzerine sanki sadece ömere takmışım gibi yorumlar yapıyorsunuz.

Şu yorumları gördükce bizim neden borç batağında olduğumuz beni hiç şaşırtmıyor.Gerçekten inanılmaz.

Evet bizim yüzümüzden zaten bütün transferleri biz yapıyoruz mesela Belhanda'yı ben aldım.

400 bin yahu 400 bin 20 tane Ömer alsan 1 tane Belhanda etmiyor rotasyon topçusu bak rotasyon yani biri sakat olur oynar.

Üstelik ilk defa kötü oynadı ki tüm takım dökülüyordu maçta yani sadece Ömer kötü oynamadı neyse.

Yahu arkadaş adam yetersiz.Net hatalı transfer.
ne yani size göre yetersiz olması için sürekli bursa maçındaki performansı mı göstermesi gerekiyor.Ben uzun zamandır bu kadar kötü performans gösteren oyuncu hatırlamıyorum.Belki latoyuda sayabiliriz.
Hatırlamıyorum diyorsun ve tam da örneğini veriyorsun,oynadığı her maç böyle olan lato.
Adam bundan önce oynadığı maçlarda üzerine düşeni yaptı, hiç de fena değildi.
Bir maç berbat oynadı diye adam kesiyorsun, üstelik böyle dar bir kadro varken.
Başka örnekler mi istiyorsun, bomba Maicon, önünde oynayan ve kaç maçtır batıran Rodrigues, her maç rakip için daha faydalı olan Belhanda, geçen sezonun ikinci yarısından beri Mariano. Ulan böyle kabadayı tavırlar ile sözde futbol uleması kesiliyorsunuz, adam tüm takım gibi bir maç berbat oynadı diye daha önceki maçlarda fiyat performans olarak gayet yeterli oluşunu tamamen göz ardı ediyorsunuz.

Çok uzağa gitmeye gerek yok Sabri'li, Olcan'lı, Lato'lu, Cavanda'lı günleri unutmuşsunuz her maç böyle oynuyorlardı aldıkları paralarda dehşetti.

Hatırlamıyorum diyorsun ve tam da örneğini veriyorsun,oynadığı her maç böyle olan lato.
Başka örnekler mi istiyorsun, bomba Maicon, önünde oynayan ve kaç maçtır batıran Rodrigues, her maç rakip için daha faydalı olan Belhanda, geçen sezonun ikinci yarısından beri Mariano. Ulan böyle kabadayı tavırlar ile sözde futbol uleması kesiliyorsunuz, adam tüm takım gibi bir maç berbat oynadı diye daha önceki maçlarda fiyat performans olarak gayet yeterli oluşunu tamamen göz ardı ediyorsunuz.
Bunlarin asil derdi hocaya gommek o yuzden pek takmaya gerek yok

Bunlarin asil derdi hocaya gommek o yuzden pek takmaya gerek yok
Bazısına hoca yanlış yapıyor ise size göre doğrular nedir diye sordum ama tık yok. Hadi onu geçtim, iki de bir taraftar şöyle taraftar böyle. Yok taraftar şunu istemiş, yok bunu istemiş. Ulan Futbol bu, şov, taraftar takımının iyi oynamasını başarılı olmasını ister. Hiç bir taraftar yönetimlerin kafalarına silah dayayıp adamlara kepçe ile para verin demiyor. Misal Tolga Ciğerci, ben hayatımda bir kere bile ismini duymadım. Ben mi dedim Dursun denen mala gidip de tonla para verin diye. Keza Emre Akbaba transferi, yönetim yönetim olup seneye bedava alsaydı. Devamlı kızıştırdılar Emre Akbaba transferini sonra taraftar, fener araya girdi he canım he siz her açıklamanızda Emre Akbaba bilmem neyin çocuğu demediniz zaten.

Misal iki de bir ve en çok taraftarı eleştiren Sinan Bilgin. Sen Kongre üyesisin, yani bazı bilgilere taraftardan daha önce ulaşma imkanın vardır veya öyle değilse bile, bir kere kürsüye çıkıp maliyetli transferlerin hesabını sordun mu?

Hala farklı oyuncularla örnekler veriyorsun.
Bu başlık ömer bayramoğlu başlığı.
benim düşüncem hatalı transfer.Yetersiz bir oyuncu.
NOKTA.

200x0w.jpg

Geri
Üst Alt