#19 Ömer Bayram

Yaş da 27 mış bunun.

Bursa maçında rezalet hataları oldu ama bundan ziyade orta yapış tarzı.

Gennelikle çok güzel kesiyor topu ama en büyük sorunu ortaya bakmadan rast gele vuruyor ortaları. Kör topal ortadan şans eseri ile sonuca varırsın. 100 tane orta yaparsın Caner Erkin gibi 10 u adrese teslim edersin ancak.

Tepkilerden sonra ikinci devrede ama farkına vardınız mı değiştirdi tarzını o son bölgede sanki.

Daha çok ver kaç aradı, içere pass ile yönlendirmeye kalkıştı ki o dakikalarda iyiydik ve doğru oyunu oynadı hücumsal anlamda.

Bunun üzerinde durmalı. Nedir öyle her çizgiye indiği an bakmadan ayarlamayı düşünmeden orta yapmanın.

Çok acımasızca eleştiriliyor. Kusura bakmayın ama 400 bin euroluk adam anca bu kadar oynar. Çok çok kötü bir performans gösterdiğini düşünmüyorum. Taraftarda oyuncu yeme alışkanlığı bitmediği sürece bir b.k olmaz bizden.

Bir tanecik bile çalım atamayan bu tıknazı* : ) göklere çıkaran vardı bir de. Nagatomo gibi bir adamdan sonra bunu beğenip, gelişecek vs yazanlar vardı 27 yaşındaki adama burda. Bir de sanki orta açabiliyormuş gibi son çizgiye inmesi yok mu bitiyorum. Kazmaları göklere çıkarın Galatasaraylı diye devam edin vasat seviciliğe, yabancı sınırı da gelsin 7-8 kazmayla maçlara çıkalım. Gelgit yapıyormuş, çalışkanmış... futbolcu olmuş daha pasın şiddetini ayarlayamıyor, size inat Belhanda'yı savunacağım burda. İnşallah 5 yıl daha bizde kalır Belhanda, en azından futbolcuya benzeyen futbolcu görürüz arada.

Son düzenleme:
Isterse ceza sahasinda hic bir gakatasarayli olmasa bile orta keser nedenmi? Cünkü hic bakmiyor orta yaparkene, gerci baksa kac yazar adresse teslim orta atacak capi yok. Cizgiya inip 2 mi 3 keremi ne kalenin arkasina ortaladi capsiz

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abartıldığı kadar kötü değil. Oyun tarzıyla Caneri andırıyor. Ortaları fena değil ama öyle rastgele orta açmamalı. Böyle sorunları düzeltirse rotasyonda iş yapar bu sezon.

Son maç kaçırdığını gole çevirse maçın adamı olurdu.

Sağdan bindire bindire pestili çıktı adamın.
Maçın iyilerinden biriydi

Nerdeyse bedavaya geldi,rotasyon için alındı fiyat=performans açısından yeterli şuan için

Son maç kötüydü orası ayrı

Darıca'da mi oturuyorsun renktas?

1540125946027.webp

Bizim ters dustugumuz nokta surasi , aslinda birbiriyle ters dusen uyelerin (yorumlari okudum) disinda bir kulvarda yorum olacak ama

Mesela baska takimdan ornek vereyim . Frey

Adam edebiyle mucadele ediyor , atari kokari yok , isini en iyi sekilde yapmaya gayret ediyor . Kimse onunla sozlesme imzalarken kalkip da takimin seviyesini arttiracaksin sarti kosamaz

Gol atamiyormus . Olabilir . Mutlaka basarili olmak zorunda mi yahu ? Bu ali koc icin de , omer bayram icin de , ljaic icin de gecerli

Bizde her mevkideki insanlarin basarili olma zorunlulugu varmis gibi bir zihniyet var . Peki devlet memurlarinin , saglik calisanlarinin , atiyorum muze gorevlilerinin , yahut gemi adamlarinin veya barmenlerin hepsi basarili mi

Peki basarisiz olanlari hemen boyle giyotine mi oturtuluyor

Sabri mesela . Adam gercekten yurekten bir GS li idi . Sever miydim ? Hayir . Ama verilen gorev neyse yapabildigi kadar yapardi . Ben neden boyle oyuncuyu ya da getireni suclayim

Adam bas bas GSarayliyim dedi 10 sene boyunca

Evet olmak zorunda, bunun için maaş alıyorlar yahu.
Yoksa takımında kötü oynayan oyuncular neden gönderiliyor veya işinde iyi olmayan bir işçi neden işten çıkarılıyor.
Ben bugün işimi iyi yapıyorum, patron memnun ama yarın yapmayayım bir kere göz yumar, hadi eski işçi diye iki kere yumar üçüncü sefer kapının önü.
Babamın hayrına yapmıyorum o işi, adam bana para veriyor.

Cöp kategorisinde degil ama iyi futbolcu da degil. Kadroda olsa da olur olmasa da olur.

Ama Cuma günü icip icip mi cikti maca neydi o hali kafasi güzeldi resmen.

Cikar abi isten . Sabri , omer ya da frey umrumda degil . Ama isten cikardigin zaman parasindan kurtulamiyorsun

Futbolcu sozlesmeleri hem rakam olarak yuksek hem de performans garantisi olmayan , ustelik sozlesme suresinin tamaminin tazminat hukmunde oldugu sozlesmeler

Kidem ihbar gibi degil . Yolladigin zaman ne kadar sure kaldi ise son kurusuna dek odetiyor Fifa sana

O yuzden "aldim 3 ay sonra begenmedim attim" denecek en son mecralardan biri futbol

Ben Cuma maci izlemedim ama niye isliklandigini cozemedim.Bundan onceki maclarca gerek bizde gerek milli takimda gayet iyiydi.Neden ilk kotu macinda boyle bir magandaliga basvurulmus anlamis degilim.

Zaten kötü oldukları zaman ya sözleşme devam ederken, ya da bittikten sonra gönderiliyorlar.
Evet meblağı yüksek sözleşmeler ama bu işin doğası bu, bazen ismi iyi olan bir oyuncu bile tutmaya biliyor.
Bu mantığa göre takımlar hiç bir transfer yapmamaları gerek, yani dükkanı kapatalım noktasına geliyor.
Burada hata misal Feghouli gibi performansı inişte olan bir adama senelik dört milyon, oradan oraya savrulan Belhanda müsveddesine tonla bonservis artı yüksek maaş vermekte.
Bunu yapan da yöneticiler, kimse o paraları verin demiyor ama onlar kuyruklarını kurtarmak için böyle aksiyonlara giriyorlar işte.
Şimdi tekrar taraftar baskısı falan deme, bu konuda patladım patlayacağım.
İyi bir yönetici, adı üstünde görevi yönetmek, o baskıları yönetmek için orada var.

Ben Cuma maci izlemedim ama niye isliklandigini cozemedim.Bundan onceki maclarca gerek bizde gerek milli takimda gayet iyiydi.Neden ilk kotu macinda boyle bir magandaliga basvurulmus anlamis degilim.

Isliklama sacma da ama gercekten ayni Lato gibi oynadi Cuma günü. Belhanda gol yedirdi bu da cok ugrasti yedirmek icin ama Allahtan olmadi.

Geri
Üst Alt