#19 Ömer Bayram

Ben Cuma maci izlemedim ama niye isliklandigini cozemedim.Bundan onceki maclarca gerek bizde gerek milli takimda gayet iyiydi.Neden ilk kotu macinda boyle bir magandaliga basvurulmus anlamis degilim.

maca gitmeyi cok buyuk bir marifet sayan kitle var
maca gidince her istediklerini yapabileceklerini saniyolar
islikcilar maca gitmese kulup aniden seviye atlar

Benim yayın gitti o sırada. Bu bölgesel amatör lig oyuncusunu niye aldık oyuna? Nagatomo sakatlandı mı?

bu salağı kim izlemiş ve bulmuş? yabancılar genc türk oyuncuların yerini alıyorlar diyorlar ama hayır, böyle oyuncular alıyor işte.

altyapıdan genc sol bek oynasa değişen ne olur? ben bu kadar vasat oyuncu izlemedim daha önce bu kulüpte.

Girdikten sonra bir arkaya adam kaçırma ve rakibi yüzde yüzlük gol pozisyonuna sokma ve sayısız topu hiç etme istatistikleri yaptı.

Çıktığı ilk maç iyiydi daha sonra nasıl bir mal olduğu ortaya çıktı. Sırf maliyeti ucuz diye çöpleri doldurmasınlar takıma.

bu salağı kim izlemiş ve bulmuş? yabancılar genc türk oyuncuların yerini alıyorlar diyorlar ama hayır, böyle oyuncular alıyor işte.

altyapıdan genc sol bek oynasa değişen ne olur? ben bu kadar vasat oyuncu izlemedim daha önce bu kulüpte.
bunu ben yaklaşık 5 senedir falan soruyorum. Bu malları alip oynatacagina alt yapıdan bir çocuk oynasa ne fark edecek. Ne kaybederiz yahu, sonra alt yapıdan oyuncu çıkaramıyoruz oynatmadan nasil çıkaracağız çıldıracam

hayatimda bukadar gereksiz, les , rezil bi futbolcu gormedim

Seni kim futbolcu yaptı yiğenim? Adam futbolcu değil, lisansı araştırılsın, kaçak oynatılıyor olabilir.

İlk geldiği ve oynadığı maç bukadar kötü değildi.

Taraftar tepkisini veyahut baskısını kaldıramadığı çok beli oluyor.

Bir çok Türk oyuncu gibi mental sayılflığı mevcut

bunu ben yaklaşık 5 senedir falan soruyorum. Bu malları alip oynatacagina alt yapıdan bir çocuk oynasa ne fark edecek. Ne kaybederiz yahu, sonra alt yapıdan oyuncu çıkaramıyoruz oynatmadan nasil çıkaracağız çıldıracam

Ben de diyorum her defasinda aynisini.

Buna simdi 400 bin verdik diye aman ne olacak diye takilanlar var. Ama simdi Ömer'i almasak ama onun yerine Ozan gibi Celil gibi Atalay gibi vs genclere sans versek ne kaybederiz abi. En kötü bunun kadar top oynarlar, begenmezsen bir daha oynatmazsin en azindan böyle adamlara savurdugun paralar cebinde kalmis olur ve hep ayni seyleri deneyecegine yeni birsey denemis olursun.

Hep ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklemek de güzel yani. Dedigim gibi 400 bin € yu az bulan olabilir ama böyle harcamalar katlana katlana bizi bitiren türlerden. Damlaya damlaya göl olur. Ha tabi bir de Belhanda gibi premium kaziklar da var tabi bu kücük capli israflarin yaninda.

En kil oldugum seylerden birisi de bir futbolcu neyi yapip neyi yapamadigini bilmeli abi. Sen zaten fici gibisin, teknigin vasat ne diye gidip 2 oyuncu arasina dalip oradan cikmaya calisiyorsun. Bunu birisi aciklayabilir mi bana.

Belhanda da aynisini yapiyor, duvara toslayan araba gibi dank diye durup topu kaybediyor sonra da kontra atak yiyoruz. Bunlar bu kadar salak mi 1 defa 2 defa 3 defa yaparsin olmaz dördüncü de ögrenirsin bir daha yapmazsin. Bunu anlayamiyorlar mi.

Geri
Üst Alt