#19 Ömer Bayram

şunun yerine 400 bin euro ya danimarkadan falan ciğersiz orta saha forvet falan alabilirdik lan.

Sağ açık ernest asente vardi çift motorlu 1 milyon euro ya araplara gitti 500 falan vereydik rahat satarlardı elimizde ele avuca sigmayan bir oyuncu olurdu en azindan.
1 milyona hızlı pire gibi ne herifler var yahu saçılan paralari gördükçe kahroluyor insan

bu arkadasta ileri geri gidis cok iyi ama sabriden beter ortalar yapiyor. canerin ayagini buna takmak lazim.

Roberto carlos mu ayıp yahu öyle bisey demedim. Alındığı ücrete göre gayet makul transfer demistim ve hala düsüncemin arkasındayım.

En iyi yerli beklerden, fener maçında roberto carlos gibiydi demişsin.. Roberto Carlos’un sağ bacağı kopup protezle oynasa yinede kaç gömlek üstün oynar...

Bende Sabri demişim, Sabri bile bundan iyi

sol acık oynarsa daha iyi olur.linnes oynamalı solbekte

skavut ekibi bu adama olumlu rapor veriyorsa çekeceğimiz var ama verdiğini düşünmüyorum

fatih hoca bu adama geçerli not veriyorsa durum daha vahim, acayip uyuz oldum kendisine iki maçtır

yetenek fakiri

Isabetsiz adam, bir tane isabetli pasi yada ortasi yok.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Tek başına bırakılan bir oyuncu ne önünde oynayan Rodrigues yardıma geldi, hatta bir çok kez ileride bile yardım opsiyonu sunmadı, ne de orta sahada oynayan oyuncular yardıma geldi.

Yazik lan buna. Habire 2v1 kalip fena durmuyor defansta. Iyidi

Bursa maçını izlemedim ama izlediğim diğer maçlarda oyun olarak takım ortalamasının çok üstünde.

Hücumuna bakılsa kanattan devşirme değil de stoperden devşirme zannedersin. İşin kötü yanı savunması da yetersiz.

Geri
Üst Alt