#19 Ömer Bayram

Bencede ilk onbir değil ama çok çalışkan ve yedek için gayet yeterli ki o posisyona tercübe kazandıkça daha da İyi olacaktır. Golü vardı az kalsın dün bu arada. O kaleci nasıl çıkardı o topu hayret ediciydi.

Ama herşeyden önce....

Selçuku alternatifin alternatifi yaptı dün itibariyle.

Sıra Atalay da. Oda selçukun önüne geçerse teknik heyetin gözünde selçuku birdaha izlemek zorunda kalmayız kolay kolay

Valla selçuk çöpüne göre Verratti gibi geldi gözüme.İlk yarı biraz bocaladı ama 2.yarıda baya baya oynadı adam.

Turkish İsco!

233942.webp

Bu yoklukta forma sansi bulamayan her oyuncu denenecek..Adam elinden geleni yapti bence.fiyat performans acisindan beklentileri karsiliyor.

Üzerindeki heycani attiktan sonra iyi oynadi. Yeri geldiginde rakibine bir calimi atabilmen gerekiyor, hele dalga dalga üzerine bastiklarinda, ömer bunu iyi yapiyor.

Gösterdiği ortalama performansın bile çoğumuzu olumlu yönde şaşırtması, nasıl bir yokluk içinde olduğumuzun apaçık kanıtıdır...

Orjinal orta saha oyuncularımızın bir tanesi bile formda değil. Nzonzi' yi ayrı tutuyorum, şimdiden kalitesini gösteriyor, takım biraz düzelse, katkısı çok daha fazla olacak...

5 yıldır oynadığı maç başına bir tane temiz ikili mücadele kazanamayan Selçuk yerine oynaması olduğundan da iyi gösteriyor...

Oyununu çözseler ne olacak koşuyor adam koşan topçu her zaman etki eder futbolun temel kuralı bu koşacan bizim takım genelde yürüdüğü için Ömer ve Emre çok farketti dün yoksa aslında ahım şahım oynadıklarından değil.
O kadar basit değil oyunu kritik top kaptırmaya çok müsait ezber hareketleri var top kontrol ederken ve çalım atarken.

takimda kaleye en iyi sut ceken ve en iyi korner kulanan oyuncudur kendisi

Ömer Bayram: Virgil van Dijk benim eve gelirdi. Annem bize kuru fasulye yapardı, patates kızartması falan yerdik.
Ömer Bayram: Kelle soğan da kırardık sofrada yumruğumuzla cücüğünü hep Virgil Van Dijk'e verirdim o yüzden böyle iyi futbolcu oldu sağolsun vefalıdır ara sıra arar beni abi nasılsın der kuru fasülyeyi çok özledim der

Geri
Üst Alt