#19 Ömer Bayram

Takımda dinamik oyuncu eksikliğini kapatan tek adam oldu. Geçen sene Ndiaye ve Onyekuru vardı. Bu sene Ömer var dinamik oynayan. Lemina da öyleydi ama erken çıktı göremedik devamını

Sezarın hakkı Sezara. Dün oyuna girerken aman tanrım dedim ama dünkü performansını yeni bir transfer gösterse herkes övgüler dizerdi.

Valla hic yalan soylemeye gerek yok. Macin adami hem Kasimpasaya karsi hem Kayserispora karsi.

1 pozisyonda beni deli etti. 75-80’ arasında bir pozisyondu.

Aslında ona patlamış oldum. Sürekli maç içerisinde, pas aldıktan sonra sürekli geriye pas verdik maç boyunca.

Ömer’in etrafı bomboşken, pası aldıktan sonra oda tekrar geri pas verdi, olan elimdeki kumandaya oldu.

Ama Allah var, maçın en iyilerindendi. Bu aslında tempolu oynadıktan dolayı öylede gözüküyor olabilir.

Alayı temposuz Falcao hariç. O yüzden Mor çok çok önemli. Feghouli’nin bu haliyle bu takımda yeri yok. Çizgiye inecek adam lazım artık bize.

Mor’da da beyin yok 6 kişinin arasına kamikaze gibi giriyor.
Ah be henrykuru o kadar sövdüm(ilk yarı) geçen sene de mumla arıyoruz

Dün o kadar iyi oynamasına rağmen 80 den sonra bi pozisyonda geri pas verince taraftar hemen sesini yükseltti. Bu bizim taraftar profilinin 10 yil içinde ne kadar değiştiğini gösteriyor. Ulan orda 3-4 milyon alip ruh gibi oynayan adamlar var siz gelmişsin maçı kazanmamız için yirtinan 3 adamdan biri olan Ömer bayrami (500 bin euro) ilk firsatta isliklayip yuhluyorsunuz. Yazık yemin ederim yazik.

Hem olumlu hem olumsuz çok abartılı yorumlar var.
Bu adama daha düne kadar neler deniliyordu.Şimdi ise birden yeterli bir adama dönüştü..Oyunculara resmen evrim geçittiriyoruz..

bende oyunculara heleki tek bir günah keçisi bulup sürekli tepki verilmesine karşıyım.Tepki vereceksen tüm takıma verirsin.

o 80 den sonra diye bahsettiğin geri pası çok iyi hatırlıyorum.Orada çıkan uğultunun çok normal olduğunu düşünüyorum.O geri pası hangi futbolcu yaparsa yapsın uğultu olması lazım.
Arkadaş Galatasarayda oynuyorsan o kadar basit hatalar yapmayacaksın.500 bin euro az para değil.hayır orada yapacağı hareketde zor bir şey değil.Orada çevre kontrolü yapıp topla geri dönüp ileriye gitmek için 2,3 milyon almaya gerek yok.Veya messi olmaya gerek yok.Hiçkimse yok etrafında.

Geri
Üst Alt