#19 Ömer Bayram

Takimin en iyisi omerse, varin siz dusunun takimin halini..vah ki ne vah

bu herifi bugün oynadığı pozisyonda kullanmak bizim için daha iyi olur.

sol iç oynarken de kanada yardım ediyor ama orta saha organizasyonunu kötü etkiliyor oyun görüşü zayıf olduğu için.

Hala yetersiz diyenler var da dünkü maçta girdiğimiz üç dört pozisyonun hepsinde ömer başrollerdeydi acaba neyi yapınca yeterli kabul edilecek merak ediyorum.Bence tek eksiği sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor biraz geliştirebilse daha iyi bir topçu olacak

Fatih terimin orta saha da ısrarla oynatmasını takdir etsem de ömer kendi tırnaklarıyla kazıyarak bu formayı aldı ve takımın en faydalı oyuncusu bugün kendisi onun gibi iki üç tane daha canla başla oynayan futbolcumuz olsa bugün bu durumda olmazdık.

400 bin euroya oynuyor bu çocuk yarın çıkıp dese ki ben belhandadan ve feguliden daha çok iş yapıyorum maaşıma zam dese kim ne diyebilir ki

Taraftarın böyle adamlara sahip çıkması gerek 4-5 miyon euro alan ve hiç birşey yapmayan hatta taraftarın anasına küfredenlerin ağa paşa yapıldığı yerde ömer bayram gerçek bir mohikandır benim için dünkü maçta yorulup çıkması da çok normal sol kanatta bütün aksiyonları kendisi yarattı yıllarca solbek oynamış bir adamdan bir anda gareth bale yaratamazsın illaki eksikler kusurlar da olacak

Adam oynuyor kimse bok atmasın. Mücadele ediyor en azından dikine oynamamızı sağlıyor.
insanlar isimlere önyargılara hapsolmayı çok seviyor. doğru neyse onu söylemek lazım. ömer mücadele ediyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın. helal olsun ömer sana

insanlar isimlere önyargılara hapsolmayı çok seviyor. doğru neyse onu söylemek lazım. ömer mücadele ediyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın. helal olsun ömer sana

Aynen öyle. Adem de imza attığında aynı şeyler söyleniyordu. Tamam bu adamlar world class seviyesinde değiller ama biz de o seviyede takım değiliz. Bu tarz mücadele eden oyunculara ihtiyacımız var. Özellikle 2012 yılındaki şampiyonluğumuzu hep bu tarz isimlerle aldık. Emre Çolak, Necati, Ceyhun, Semih, Hakan bu isimler class oyuncuların etrafında mücadele etti de başarılı olduk.

1574846802120.webp

by modric

Sınırlı bir oyuncu. Ama isteği, azmi ve disiplini takdir edilesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hadi yoruldu cikmak istiyor. bre os yi niye bosalttin? leminayi stopere atip seri+ selcuk niye yaptin? Ademi atsana sola, ORJIN SOL KANAT adam. ileriye bilmem ne feghi at, Erencani at
Fatih hocaya cahil ve salak demissin adını kullanmadan ama ceza almamışsin.yaptign yorum da ayrı komedi .yedeklerde biri 2003 doğumlu emin,biri uzun zamandır oynamayan gokay, stoper ışık ve 17 yaşındaki eren can var.kimi alacaktı oyuna acaba?risk alinacak bi mac mi bu ?Allahim ya.

Ilk maclarda orta saha performansi icin gecici diye dusunuluyordu Ama Adam oynadikca form tuttu ve kendini de gelistiriyor

Helal olsun vallah performansi tesaduf degil

Ilk maclarda mesela sirti dönük top kaybi yaptigi oluyordu bunlari da düzeltti gelistirdi kendini takdir etmek lazim hakkini vermeliyiz kesinlikle

Geri
Üst Alt