- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Fatih Terim, Selçuk İnan hamlesinin sebebini söyledi: "Ömer'in özellikle "Koşamıyorum, bittim, beni değiştirin" demesi de takım içinde bazı şeyleri negatif etkiledi."ne dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim, Selçuk İnan hamlesinin sebebini söyledi: "Ömer'in özellikle "Koşamıyorum, bittim, beni değiştirin" demesi de takım içinde bazı şeyleri negatif etkiledi."ne dedi
söylenecek cok sey varda neyse..hadi yoruldu cikmak istiyor. bre os yi niye bosalttin? leminayi stopere atip seri+ selcuk niye yaptin? Ademi atsana sola, ORJIN SOL KANAT adam. ileriye bilmem ne feghi at, Erencani at
Fatih Terim, Selçuk İnan hamlesinin sebebini söyledi: "Ömer'in özellikle "Koşamıyorum, bittim, beni değiştirin" demesi de takım içinde bazı şeyleri negatif etkiledi."
Fatih Terim, Selçuk İnan hamlesinin sebebini söyledi: "Ömer'in özellikle "Koşamıyorum, bittim, beni değiştirin" demesi de takım içinde bazı şeyleri negatif etkiledi."
insanlar isimlere önyargılara hapsolmayı çok seviyor. doğru neyse onu söylemek lazım. ömer mücadele ediyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın. helal olsun ömer sanaAdam oynuyor kimse bok atmasın. Mücadele ediyor en azından dikine oynamamızı sağlıyor.
insanlar isimlere önyargılara hapsolmayı çok seviyor. doğru neyse onu söylemek lazım. ömer mücadele ediyor asist yapıyor gol atıyor daha ne yapsın. helal olsun ömer sana
Fatih hocaya cahil ve salak demissin adını kullanmadan ama ceza almamışsin.yaptign yorum da ayrı komedi .yedeklerde biri 2003 doğumlu emin,biri uzun zamandır oynamayan gokay, stoper ışık ve 17 yaşındaki eren can var.kimi alacaktı oyuna acaba?risk alinacak bi mac mi bu ?Allahim ya.hadi yoruldu cikmak istiyor. bre os yi niye bosalttin? leminayi stopere atip seri+ selcuk niye yaptin? Ademi atsana sola, ORJIN SOL KANAT adam. ileriye bilmem ne feghi at, Erencani at
Kim salak ve cahil?hadi yoruldu cikmak istiyor. bre os yi niye bosalttin? leminayi stopere atip seri+ selcuk niye yaptin? Ademi atsana sola, ORJIN SOL KANAT adam. ileriye bilmem ne feghi at, Erencani at