#19 Ömer Bayram

orta sahanın pas hızını artırmaya çalışarak oynadığı bir ortamda ömer'in verimli olacağı bir rol yok gibi görünüyor.

emre kılınç onun yapabildiklerini de, yapamadıklarını da yapıyor.

ancak deli dana gibi bos kosup top kaptiriyor , taraftarimizda bunun adina ''mucadele'' diyor

Galatasaray futbol takımının gelmiş geçmiş en yeteneksiz topçusu. Gram ironi yapmıyorum. Konu çok net ve tartışmaya kapalı.

Ben bunu gecen sene assistler yaparken de demistim, hollandada amator kuluplerin 1nci takiminda oynuyamaz

saçma yorumlar sonrası
kendine gel ömercim 13 asist yapan adam yeteneksiz olmaz
kolay gelsin sana

Bizim için iyi alternatif. Bugün özel bir durum var ama 11 oynuyorsa Galatasaray'da bir sıkıntı vardır. Geçen yılki takım gibi. Bu yıl inşallah herkes sağlıklı kalırsa sonradan girip bambaşka bir katkı sağlayacaktır.

Keşke alacaklarına karşılık gitseydi buda hiç ısınamadım zaten.

ezgif.com-video-to-gif (2) (1).gif

hollanda'dan 1 2 milyon veren çıkmaz mı acaba?
maaşı da uygun sıkıntısız gider

iyi oynamasa da babele verdiği ara pas ile çatnenin 2 kere şut çektiği posyonda koşup topu çatneye bırakması skor oluşturabilecek 2 aksiyondu ayrıyetten duran toplarda da 1-2 tane güzel kesti

Skoru aldığımız maçlarda 2. yarı girip duran top ve dribling ile iş yapar takımda kalmalı.

bazen beynini duraklatıyor sanırım

çünkü çok iyi paslar atıp sonra saçma sapan paslar ve seçimler yapıyor

Fiyat performans oyuncusu gecen sene 15 asist yapti. Bugun sovulmesine ragmen 1 asistini babel denen zirto yedi. Seviyorum omeri, aldigimiz en kotu oyuncu omer gibi olsun

Geri
Üst Alt