#19 Ömer Bayram

Her mac berbat oynuyor ama hocamiz yine oynatiyor begeniyor demek ki

Hocanoon bi bildoğooo var yaoooo. Ali yavuz, kerem, oğulcan demek ki yetersöözzz yaaaoooo. Ömer yeterli demi.

Hoca oynatmamakta haklıymış diyeceğim ama bütün takımın her hafta vasata yaklaşamayan oyununun sebebi de hoca.

Topu ayagindan cikarmadan direkt pas hatasi yapacagini anliyorsun sirf o mal mal hareketlerinden ötürü.

Top buna gelince direk telefonu aliyorum elime nasil olsa topu kaybedecek diye.

Bu adam komik ya, bir ara Mustafa Sarp, Baris Ozbek falan vardi orta sahada merkezde, Taylan ve Omer onlari hatirlatiyor bana.

Bu adamlarin futboldan para cikartmalari mucizedir.

Uzatma dakikalarında zaman geçirmek için bile oyuna almam o derece kötü bir herif

Aylardır çok kötü. 90 dakika neden sahada kaldı cidden Fatih Terim’e sormak lazım.

Kim bilir belki de mantıklı bir açıklaması vardır.

Lesoglu leş geçen yıl muazzam istatistik kastiği dönem bile eleştiriliyordu şu haliyle hiç çekilmiyor kim oynarsa oynasın şu herifi görmeyelim artik

Defol

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

sana kufur etmek istemiyorum ama sen bunu bana mecbur kiliyorsun Omercigim

Ne beklediğine bağlı.
uygun pas opsiyonu varken pas vermeyip 4 kisinin içine dalması, Her dokunusta kendini yere atması, ısrarla çizgiye inip salak saçma ortalar kesmesi gibi insanı çileden çıkaracak hareketleri var gerçekten. Ama yine de mevcut kadroda birkaç defosunu törpüleyerek verim alabilirsin. Hucuma top taşır yaydan şut çeker duran top kullanır fln. Sol koridorda akbaba ve ardaya hatta babele de tercih ederim ömeri

YETER LAN YETER

kimse uyarmıyor mu bunu ya ?
Bu kadar kolay mı GS forması giymek

Geri
Üst Alt