#19 Ömer Bayram

Sence Saracchi, bu sene 1.35M Euro maas + 500K Euro transfer ucretini hakeden performans sergiledi mi ? Gecen sezon icinde 700K Euro odedik. Yani bonsular primler falan 2.5M ustu odeme olmus bu adama daha da fazla olabilir. 3 mac var, 7 mac yok, 2 mac var, 5 mac yok...
hayir

Ne'ye hayir pardon ?
Bu adam bu paralari hak eden bir performan sergilemedi. Devamlilik sorunu olan aldigi ucretin altinda bir isim. Omer yetenekleri kisitli ancak belirli ozellikleri olan yerli (yabanci kotasi yolda) bir isim. Bazen sana yabanci yedekler, farkli yerlerde yabanci kullanirsin. Daha iyisi varsa onerin gonderelim. Bir Aytac falan yeterli degil birkac Aytac lazim bu durumda. Salih transferi yazin can yakacak.

Ne'ye hayir pardon ?
Bu adam bu paralari hak eden bir performan sergilemedi. Devamlilik sorunu olan aldigi ucretin altinda bir isim. Omer yetenekleri kisitli ancak belirli ozellikleri olan yerli (yabanci kotasi yolda) bir isim. Bazen sana yabanci yedekler, farkli yerlerde yabanci kullanirsin. Daha iyisi varsa onerin gonderelim. Bir Aytac falan yeterli degil birkac Aytac lazim bu durumda. Salih transferi yazin can yakacak.
abi sen bana

Emrah Kaya' Alıntı:
Sence Saracchi, bu sene 1.35M Euro maas + 500K Euro transfer ucretini hakeden performans sergiledi mi diye sordun

bende hayir dedim

Üç kuruş değilmiş. Ben Ömer'i bizim takıma hiç yakıştırmıyorum.

Cok net seviyemiz altinda. Katiliyorum. Ancak yerine onerilerle gelin lutfen. O bolgeye ilk 11 transferi icin 5-8m Euro icin (totalde) butce ayiracagiz yedegi Saracchi bu fiyatlarla olmaz. Genc bir isimde yok one cikan altyapidan.. Lutfen onerileriniz paylasin.

Cok net seviyemiz altinda. Katiliyorum. Ancak yerine onerilerle gelin lutfen. O bolgeye ilk 11 transferi icin 5-8m Euro icin (totalde) butce ayiracagiz yedegi Saracchi bu fiyatlarla olmaz. Genc bir isimde yok one cikan altyapidan.. Lutfen onerileriniz paylasin.
Kiralık biri olabilir. Onu da kulüp bulsun, ben niye öneriyorum?

Güldük eğlendik ama bu takımda yedek bile olacak kalibre yok, Sabri ekolünden bir topçu, sene sonu teşekkür edilmeli gönderilmeli.

dün sabah su haberi görmüstüm, aksam da cikti en has cimbomlu gibi savasti

böyle maclarda arma icin savasan adamlar her zaman faydali olur

akbaba gibi saklanmadi, herif sahada kendini parcaladi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Dünkü maçta son golümüzden hemen önce ayak dışı ile verdiği pas muazzamdı onu saracchi veyahut başka bir takımda ki sol bek oyuncusu atsa 20 milyon fiyat biçenler çıkardı

Bir kaç entel dantel fm ergenleri yakıştıramıyormuş bizim kulübe ama her nedense fatih hoca da ısrarla her maç oynatıyor.

Ömer'in yetenekleri sınırlı ama her maç elinden geleni yapıyor. 90 dakikak durmuyor, tüm enerjisinle oynuyor. Bence takımda kalmalı, yedek kulübesi için çok da kötü olmayan bir alternatif.

Aldiği paraya göre takımın en iyilerinden bunu Denizli macinda da gösterdi. Gereksiz yere eleştiriliyor.

Etkileşim köpeği GS hesapları "Bir GS'linin en çaresiz hissettiği an" diyerek Ömer'i falan koyuyor deliriyorum.

Bu adam elinden geleni yapıyor bunu eleştireceklerine sürekli yatan Obezhouli ve Falcao eleştirilmeli.

Aldiği paraya göre takımın en iyilerinden bunu Denizli macinda da gösterdi. Gereksiz yere eleştiriliyor.

Etkileşim köpeği GS hesapları "Bir GS'linin en çaresiz hissettiği an" diyerek Ömer'i falan koyuyor deliriyorum.

Bu adam elinden geleni yapıyor bunu eleştireceklerine sürekli yatan Obezhouli ve Falcao eleştirilmeli.

Nedense bizim taraftar en cok yatana degil cabalayip da yapamayana daha cok salliyor. Su feg iki senedir ne yapti ki hepsinden daha az sovuluyor

Geri
Üst Alt