#19 Ömer Bayram

Etkileşim köpeği bazı "geri zekali" taraftar bu adamla halen dalga geçsin

Bu adam kadar ruhuyla mücadele eden yoktur.

Her ne kadar Sabri'nin duran top kullandığı düşünülen (ben onu da düşünemiyorum) bir versiyonu gibi görülse de kalmalı.

Gerçeklerle yüzleşelim. Takımda 2-3 kişi de olsa düşük maaşlı, kanını akıtsan sarı kırmızı akacak futbolculara ihtiyacımız var. Sonradan oyuna girdiğinde milleti yoracak, pır pır yerinde duramayacak başka da pek bir işe yaramayacak biri olsa da bu takım 11 kişiden oluşmuyor.

Devam etmeli

Alternatif olabilecek oyunculara da ihtiyacimiz var ve Ömer Bayram da bunlardan biri

Rotasyon oyuncusu olarak kalmalı diyorum bende böyle isimler gerekli. Sol beke sağlam ve net bir isim alıp Ömer ile yedekleyebiliriz gayet.

Yeni sol bek alıp arkasında da Ömer'le devam etmek lazım diye düşünüyorum.

2 yabancı alıp napacaz yaw? 1 tane yeter.

alioski esas ön için alternatif yav. riera gibi geriye filan da dönebilir tabi. eğer mustafa üstüne oyun kuracaksak onye'yi almayıp kerem'den beklentiye girerek ve alioski'yi de takıma katarak devam etmeliyiz bence. keşke imkan olsa babel de satılsa tabi. bu heriflerle adam akıllı bir çift santrafor oynayabiliriz belki. çünkü diagne de dönerse 3 tane sağlam 9 numara olacak takımda, halil'i saymıyorum bile. alioski gibi bir kanat şart, sağ tarafta feghouli'nin arkasına yakın kalite bir herifi getirecek bütçemiz yok diye söylüyorum.

saracchi'nin kalması ihtimaline ne dersiniz ?

sakatlık sıkıntısı yaşamayacak olsa bence bizim için yeterli bir herif.

yok yav savunması da, hücumu da eksik bence. bir de gına geldi artık kirala kirala. pva tarzı beleşten bir herifi tapulu oyuncumuz yaparsak daha iyi olur.

Emre Akbaba'yi gorunce Omer Bayram'a laf etmek haksizlik oldugunun farkina vardim kendisinden ozur diliyorum.
ama halen yetenegin ptt seviyesinde

emre akbabaya sövüpde ömerin kalmasını istemek ne bileyim...

kesinlikle gitmeli.
Hırslıymış ne hırsı yahu. En önemli anda takım gol atmış kenarda umrunda değil adamın.
alternatif bulunamayacak diye düşünülüyorsa boş kalsın orası.Yeter arkadaş Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiler.

ömer bayram yüksek oyun görüşü,teknik,vizyon,pas,şut ile oynayan biri değil. Enerjisi ile fark yaratıyor. Yaşı 30 oldu. Maksimum 1 sene imzalanmalı

Aksi halde elde patlaması olası

Yıllık 3-4 milyondan imzalamalı farkındasınız ki bu adam yedek. Kendine bakan bir adam fiziksel sorunu yok zaten kalite problemi var o beklenti ile geldi çokta şey verdi. Yolladık diyelim sol bek yedeği gerekirse sol iç yedeği yerli kimi alacağız? Dorukhan'dan daha iyi orta saha net söylüyorum.

Geri
Üst Alt