#19 Ömer Bayram

Bu adam niye ıslıklandı? Muslera denilen futbolcu müsveddesi neden bir kere ıslıklanmıyor? Bu taraftar zihniyeti ile bir gram öteye gidemez bu takım. İnşallah %50 kapasite olayı falan kalkar da yasaklar geri gelir.
Muslera nın bari hayrını gördük, bu herif kendisini jordi alba sanıyor ama gerçek kalitesi Sabri nin bile altı

Islıklama buna değil aslında; buna sürekli duran top kullandirana
ben sunu merak ediyorum , o frikigi Aytac kullansaydi ozaman Omer Bayram cikarken isliklanmiyacak miydi.
Frikigi kullandigi icinmi isliklandi yoksa kotu oynadigi icinmi , cunku frikik gol olsa ne olurdu olmasa ne olurdu degisen birsey olmiyacakti.

ben sunu merak ediyorum , o frikigi Aytac kullansaydi ozaman Omer Bayram cikarken isliklanmiyacak miydi.
Frikigi kullandigi icinmi isliklandi yoksa kotu oynadigi icinmi , cunku frikik gol olsa ne olurdu olmasa ne olurdu degisen birsey olmiyacakti.
Kullandığı içindi o ıslık.

Bu garibanı niye ıslıkladınız ki, bunu sahaya sürüp bundan medet umanlara yapın ıslıklamanızı. Ben Ömer'in kapasitesini sonuna kadar zorlayıp kendini paraladığını düşünüyorum çoğu maçta, ama kalitesi bu adamın yapacak bir şey yok. Bu adamı Galatasaray'a alıp oynatanlara kızmak lazım asıl

Yetersizliği bir tarafa Sabri gibi karikatürize oldu artık ne yaparsa yapsın hep o tribüne vurduğu üç top akıllara geliyor. Yüzü eskidi bir de takım kötü giderse tribün ilk eski oyunculardan başlar.

Ömer Bayram’ı tekrar solbek oynatma fantezi nereden çıktı?

Yetersiz diye gönderiliyordu ortada iyi oynadı diye kaldı zamanında.

Emre Taşdemir oynasın daha iyi, Rize’ye gönderileceğine.

Geri
Üst Alt