Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Bu garibimi niye ıslıklamışlar? Zamanında sabri'ye de aynısını yaptılar. Sahaya kendi kendini mi sürüyor bu adamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera nın bari hayrını gördük, bu herif kendisini jordi alba sanıyor ama gerçek kalitesi Sabri nin bile altıBu adam niye ıslıklandı? Muslera denilen futbolcu müsveddesi neden bir kere ıslıklanmıyor? Bu taraftar zihniyeti ile bir gram öteye gidemez bu takım. İnşallah %50 kapasite olayı falan kalkar da yasaklar geri gelir.
ben sunu merak ediyorum , o frikigi Aytac kullansaydi ozaman Omer Bayram cikarken isliklanmiyacak miydi.Islıklama buna değil aslında; buna sürekli duran top kullandirana
Kullandığı içindi o ıslık.ben sunu merak ediyorum , o frikigi Aytac kullansaydi ozaman Omer Bayram cikarken isliklanmiyacak miydi.
Frikigi kullandigi icinmi isliklandi yoksa kotu oynadigi icinmi , cunku frikik gol olsa ne olurdu olmasa ne olurdu degisen birsey olmiyacakti.
Hoca görmüyor mu müdahale etseydi o zaman. 76 dakika beklemeseydi.Atakların yarısı onun kanadından geldi topları da hep ezdi
İyi oldu yuhladıkları
Ben tribünde uyuyan taraftar görmek istemiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocanın taraftarı iplediğini düşünmüyorumHoca görmüyor mu müdahale etseydi o zaman. 76 dakika beklemeseydi.
Onu kast etmiyorum. Atakların onun oradan geldiğini vs görmüyor mu.hocanın taraftarı iplediğini düşünmüyorum
+1905 katılıyorumÖmer Bayram’ı tekrar solbek oynatma fantezi nereden çıktı?
Yetersiz diye gönderiliyordu ortada iyi oynadı diye kaldı zamanında.
Emre Taşdemir oynasın daha iyi, Rize’ye gönderileceğine.