#19 Ömer Bayram

Aytaç yerine girmesi gereken isim kendisiydi. Rezalet bir sol bek ama sol içte katkı veriyor. Top taşıyabiliyor, prese katkı veriyor ve zaman zaman güzel verkaçlara girebiliyor. Orta saha rotasyonunda Aytaç'ın önünde olmalı.
Bu konuda katılıyorum. Sol bek olmuyor kendisinden ama orta sahada Aytaç yerine girseydi işler daha farklı olabilirdi bizim için.

Bu adamın en iyi olduğu sezon orta sahada oynadığı sezondu. Bunu ilk aldığımızda sol bek olmadığı belli olmuştu. Bundan os yaratanda Terim'di ama 2 senedir sol bek olarak kullanıp boşa küfür yedirtiyor adama. Dün denildiği gibi Emre yerine girmesi gereken adamdı.

Bu adamın en iyi olduğu sezon orta sahada oynadığı sezondu. Bunu ilk aldığımızda sol bek olmadığı belli olmuştu. Bundan os yaratanda Terim'di ama 2 senedir sol bek olarak kullanıp boşa küfür yedirtiyor adama. Dün denildiği gibi Emre yerine girmesi gereken adamdı.

Sol bek de sol açık da değil. O iki bölgede ne düzgün defans yapabiliyor ne de çizgide çalım atabiliyor.

En büyük sorunu güçsüz ve yavaş olması.

Ayrıca topla yavaşladıktan sonra adamını yüzde 90 civarı geçemiyor. Dikkat edin.

Yani bu adamdan kanat olmaz.

GS seviyesinde sol iç de olmaz ama illaki oynayacaksa o bölgede oynamalı.

cidden bu kadar saçma iş görmedim. 2 sene önce hiç yoktan adamı orta sahaya evirip inanılmaz bir performans alan terim, geçen sene 3-5 maç oynattıktan sonra tamamen vazgeçti bundan

ben kendisi ilk alındığında inanılmaz karşı çıkmıştım, ilk senesinde baya rezildi zaten. Ancak 2.senesinde orta saha olarak muhteşem oynadı. En büyük haterları bile alkışladı

şimdi kendisini tekrardan sol bek yaptı ve rakibe çarptırmalı ortalarıyla sinir bozmaya devam ediyor. Dün mesela girse belki dripling gücüyle, faul almasıyla falan fark yaratırdı orta alanda

cidden bu kadar saçma iş görmedim. 2 sene önce hiç yoktan adamı orta sahaya evirip inanılmaz bir performans alan terim, geçen sene 3-5 maç oynattıktan sonra tamamen vazgeçti bundan

ben kendisi ilk alındığında inanılmaz karşı çıkmıştım, ilk senesinde baya rezildi zaten. Ancak 2.senesinde orta saha olarak muhteşem oynadı. En büyük haterları bile alkışladı

şimdi kendisini tekrardan sol bek yaptı ve rakibe çarptırmalı ortalarıyla sinir bozmaya devam ediyor. Dün mesela girse belki dripling gücüyle, faul almasıyla falan fark yaratırdı orta alanda
Fatih hocanin en büyük problemi 5 oyuncu degisikligi hakki var diye bunlarin 5'ini de kullanmakta israr etmesi. Dün oyuna girecek 5 adam bile yoktu kulübede ama yine 5 adam degistirdi. 2 veya 3 oyuncu birden degistirdigi zaman hic bir sey iyiye gitmiyor.

Fatih hocanin en büyük problemi 5 oyuncu degisikligi hakki var diye bunlarin 5'ini de kullanmakta israr etmesi. Dün oyuna girecek 5 adam bile yoktu kulübede ama yine 5 adam degistirdi. 2 veya 3 oyuncu birden degistirdigi zaman hic bir sey iyiye gitmiyor.

klopp mesela dar kadro seviyor. Sakatlık veya aşırı yorgunluk yoksa 1 veya 2 değişiklik yapıyor. 3.oyuncu değişmiyor bile zorunlu olmadıkça

terim sürekli çorba yapıyor kadroyu. Sürekli yeni oyun planları, yeni kadro, yeni 11 ve 5 değişiklik

bu kadar çorba olmuş kadro olursa oyuncularda istikrarlı olamıyor malesef

Zeka konusunda sıkıntılı, gol öncesi oraya gelmişsin o topu nasıl önleyemiyorsun.

Hep diyorum hatta orta sahada hayatının futbolunu oynarken de dedim.
Bırak bu işi sal bizi, futbolcu felan değilsin.
Kısacası bas git.

Gscimbom mobil

lig sonuncusu giresunspor'da aziz behich'i kesemez ayni emre tasdemir gibi

Hakikaten sana söyleyeceğim şeyler kifayetsiz kalır. Niye kosmuyorsun lan baştan topa. Sende suç yok tabi

Rakibe yakın dursa en kötü korner.
Değil savunmacı santrfor bile orada adamını bırakıp ortaya giderse futbol zekası sorgulanır.

Senden nefret ediyorum, hem ofsaytı boz hemde adamı kaçır.

Adaletin yok dünya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Birde bunun vitaminsiz emre taşdemir versiyonu var sözleşme uzatıp uzatıp duruyoruz artık birilerinin ne çıkarı varsa

Geri
Üst Alt