#19 Ömer Bayram

Yine girdi yaptı etkili ortaları. Son zamanlarda önü kapalı durumda bile etkili orta yapıyor. Bence de ilk 11 başlamalı artık.

Üstün tahmin kabiliyetime dayanarak kendisinin ilk 11 oynamasi gerektigini ve bizim adimiza macin adami olacagini söylemistim.

Oynasaydi olurdu belki de. Bundan sonraki haftalarda Babel kilikli adi batasica herif yerine sol bekte görev bulmali kesinlikle.

Üstün tahmin kabiliyetime dayanarak kendisinin ilk 11 oynamasi gerektigini ve bizim adimiza macin adami olacagini söylemistim.

Oynasaydi olurdu belki de. Bundan sonraki haftalarda Babel kilikli adi batasica herif yerine sol bekte görev bulmali kesinlikle.
Ömer bayramı arar olduk demek.
Umarım ironi yapıyorsundur.
Pva Ömer ve pembe portakal, üçünü üst üste koyup yollamak lazım.

Gscimbom mobil

RVA mı Ömer mi diye sorsalar herkes Ömer der öyle bir duruma düştük devre arasına kadar Ömer sol beki devralmalıdır.

Omer sol bek olmaz
orta sahada taylan yerine dursun iste

RVA mı Ömer mi diye sorsalar herkes Ömer der öyle bir duruma düştük devre arasına kadar Ömer sol beki devralmalıdır.
Defans hattının en sıkıntılı bölgesi sol taraf. Bizi Ömer e düşüren kim varsa diyecek bir şey bulamıyorum.

GSCimbom Mobile App

FDHxGeQXEAI0bjD

pva çıkıp ömer girdikten sonra baskı kurabildik

pva kalsaydı sanmıyorum o baskıyı kuramazdık

Tekrar motive olmus,hırslı ve ömere ihtiyac var,solbeke gecmeli

Sosyal medyaci taraftarimiz ne yazik ki futbol dan anlamiyorlar

Ömer oynadigi maclarin genelinde katkisi olan bir oyuncu,Son yillarda Sneijder dan sonra en cok asist yapan oyuncumuz

Tabiki ilk 11 oyuncusu olmasi gerektigini iddia etmiyorum Ama bir takimin 28 yildiz oyuncudan olusmayacagina göre Ömer bayram gibi oyunculara da ihtiyac var

2000 kadrosunu Örnek gösteriyoruz ya herzaman,Hagi arif hakan okan suat Emre popescu bulent gibi oyuncularin oldugu kadro da uefa finalinde ahmet yildirim oyuna girdi hatirlarsaniz

Geri
Üst Alt