#19 Ömer Bayram

bu adamin zerre sucu yok 2 sene önce ligin icinden gecen adami bu konuma düsüren kisiye soracaksiniz hesabi

sol bekte bir tane iyi oynadigi mac yokken israrla orada oynatilmaya devam ediliyor

halbuki 2 sene önce sol icte oynayarak ligin en formda bir iki yerlisinden biri olmustur

berkan, taylan ikilisinden misli misli daha fazla katki vermistir o pozisyonda

kendisini bir daha orada oyatmayanlardan mantikli bir cevap isteyin bundan degil

0821F1BF-42CA-4ABE-88AF-266DAFE8D4D0.jpeg

beni düsündüren tek nokta ömerin cikip hocam ben sol bekte yapamiyorum, orta sahada cok daha iyiyim diye niye hocaya bir cikis yapmamis olmasi oldu

bir de ftnin yanindaki bos bos takilan elemanlardan bir tanesi de cikip demedi mi lan hocam bu adam orta sahada cok daha faydali oluyor orada oynatalim diye

biraz düsününce beni sinir basiyor bu konuda

bu adamin zerre sucu yok 2 sene önce ligin icinden gecen adami bu konuma düsüren kisiye soracaksiniz hesabi

sol bekte bir tane iyi oynadigi mac yokken israrla orada oynatilmaya devam ediliyor

halbuki 2 sene önce sol icte oynayarak ligin en formda bir iki yerlisinden biri olmustur

berkan, taylan ikilisinden misli misli daha fazla katki vermistir o pozisyonda

kendisini bir daha orada oyatmayanlardan mantikli bir cevap isteyin bundan degil

Ekli dosyayı görüntüle 151928

beni düsündüren tek nokta ömerin cikip hocam ben sol bekte yapamiyorum, orta sahada cok daha iyiyim diye niye hocaya bir cikis yapmamis olmasi oldu

bir de ftnin yanindaki bos bos takilan elemanlardan bir tanesi de cikip demedi mi lan hocam bu adam orta sahada cok daha faydali oluyor orada oynatalim diye

biraz düsününce beni sinir basiyor bu konuda
Adam ne yapsın görev verilince yok hocam ben sol bek yapamıyorum mu desin ? Vardır oynatanların bir bildiği diyip oynuyorlar. Alpaslan ile Pva orta saha oynar mı ? Torrent hocamız oynattı sonra Bartuğ neden sözleşme uzatmadı diye üzülüyoruz. Kimse gidip ekmek yediği kapıya pislemez. Kimse kendisinin yetersiz olduğunu düşünmez. Salak bir adama git sor kendini dünyanın en zeki adamı zanneder.

Adam ne yapsın görev verilince yok hocam ben sol bek yapamıyorum mu desin ? Vardır oynatanların bir bildiği diyip oynuyorlar. Alpaslan ile Pva orta saha oynar mı ? Torrent hocamız oynattı sonra Bartuğ neden sözleşme uzatmadı diye üzülüyoruz. Kimse gidip ekmek yediği kapıya pislemez. Kimse kendisinin yetersiz olduğunu düşünmez. Salak bir adama git sor kendini dünyanın en zeki adamı zanneder.

sen bunu yazinca aklima jetsonu stoper oynatan ft geldi nedense 🤣

sen bunu yazinca aklima jetsonu stoper oynatan ft geldi nedense 🤣
Geçmişte de hata yapıyorduk şimdi de yapıyoruz. Altyapıdan oyuncuyu oynat ihtiyaç varken, Beşiktaş yapıyor bunu gidip başka oyuncusunu devşirmiyor güveniyor, bir şekilde kazanıyor. Altyapıda rakiplerini eze eze yenen oyuncularımız varken biz onları tercih etmiyoruz, gidiyoruz Ömer Bayram'ı falan alıyoruz Aytaç'ı alıyoruz onları oynatmaya çalışıyoruz. Bunları gören altyapı oyuncuları da sözleşme imzalamaya yanaşmıyor tabi.

Aynen renktaslarin yazdigi gibi, oynayacaksa sol ic oynamali, harici hic bir sekilde sahada olmamali

Bu adamın futbolcu olmadığını söylüyoruz. Ama bu toplum ve taraftar o kadar balık hafızalı ki aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyen tiplerle dolu.

Ömer futbolcu değil deriz. Ama sol bekte kötü sol içte iyi denir. Olm bu adam futbolun pek çok temel yeterliliğinden uzak bir tip.

İki gün sonra yine ama Ömer çabalıyor diyen tipler türer. Gerçekten bir daha bu forumda veya etrafta bu yeteneksiz futbolcu dahi olmayan futbol zekası sıfır herifi öven görürsem kırarım.

Sol iç, sol bek, sol açık, sağ açık nerde denerseniz deneyin bu adamdan olmaz. Duran topları buna verip gol,asist, aksiyon beklemek olmaz. Dakika 60-70'te giden maçta oyuna sokup medet ummak olmaz.
Kısacası bu adamdan olmaz. Neyin iyisi neyin kötüsü abi. Kafayı eğip dümdüz koşması mı, kendini hayalet sanıp rakibin gerçekten içinden geçmeye çalışması mı, açtığı ortalaların Sabri'den bile kötü olması mı (özür dileriz reiz), defansta adam takibi yapmaması mı, oyun görüşü ve oyun aklının olmayışı mı...

maaşını ft ödesin.

dövülerek kadro dışı bırakılmalı
yeter lan artık galatasarayı lunaparka çevirdiniz

İğrenç herif maçın içine edecekti

Tahammül etmesi çok zor. Bütün takımın dengesini bozuyor herif.

seni topçu yapanın kulaklarına tekme atayım

Geri
Üst Alt