#19 Ömer Bayram

Rakibe golü hediye ederek yine görevini layıkıyla yerine getirdi!!

Ne akla hizmet bununla sözleşme uzatıldı yav?

fatih terim hocamizin en anlam veremedigim yonudur. gereksiz vasat oyunculari kadro da tutarak siskinlige sebebiyet vermesi idi... uzatilmasi vardir bi bildigi ile aciklanamaz. bastan sona hocaya yazar bunun kadroda kalmasi...

bugun de her oynadigindaki vasat alti performansi sundu oynadigi sure boyunca. az daha sure olsaydi macta- beraberligi yememiz icten bile degildi.

alternatifsizlikten oyuna alinmasi da trajik durum malesef. < ; oyleki dome hoca kendisine tam guvenmediginden,
*pva'yi oyundan bile almadi omeri oyuna alirken... cok ilginc bir durumdu -bence bu denklem.

bolgesinde pva nin oyununu bile bozdu.keza marcao nun da.

puan kaybi olmamasina ragmen hem omer hem boey iki kanat bek olarak oyuna girdikten sonra takim defans anlaminda daha geriye gitti. ne topu one oynayabildiler, ne duvar oldular, ne savunma yapabildiler bu ikisi...

onumuzdeki barca macinda sure bile almamasi gerekir oncelikli olarak.
sezon sonu da sayet kontrat devam ediyorsa kiraya verilsin veya fesih.

daha nitelikli oyuncular olmali ozellikle kanat beklerde. nagatomo,mariano kalibresinde.
yerli illa sartsa, altyapidan cikar uste bir genci, ozellikle omer'in yaptigi bireysel hatayi en azindan yaptiginda genctir olur oyle zamanla duzelir deriz. omer'i ise zaten kisitli olan bilgi birikimi ozelinde futbol coktan birakmis....

Takımda futbol oynamayan tek sen kaldın sütoğlan. Torrent sanada futbolu öğretirse adamın resmini koluma döğme yaptırıcam

Son 10 dakika girmesine ragmen yine bizleri fitik etmeye basardi. Golu de yedirdi sagolsun. Bu sene son onumuzdeki sene yok bu takimda.

Bu herifide futbolcu diye biliyor herkes. Yakindan uzaktan alakasi yok. Oyuna dahil olunca kapattim zaten, gol yiyecegimizi adim gibi biliyordum.

İlk geldiği sezon yazdım bugün de yazacağım, sen topçu felan değilsin.
Hatta orta saha da hafif iş yaparken bile yazmışım, sen topçu felan değilsin.
Git kumda oyna.

Düz çizgide yürü desen onu beceremez bu. O denli vücut dengesi bozuk.

Allah herkese omer bayram sansi versin topcu olmayip Galatasarayda top oynuyor
Ne zaman bir konuda ümitsizliğe düşsem kendime Ömer Bayram'ın Galatasaray'da oynadığını hatırlatıyorum. Diyorum Ömer Galatasaray'da oynuyorsa iyi bir çalışmayla bu işi halledebilirim.

Emek vermek için çabaladığını biliyorum takdir de ediyorum... Ancak ne olur kardeşim seni sol-sağ bek oynatmaya kalkan hocalara ilk sen karşı çık! Kardeşim istemeden de olsa zarar veriyorsun... Yapmayın bunu artık! Bunun anlaşılması için daha ne olması gerekiyor... Ömür bitti

Bir şekilde başka sol bek alternatifi olabilecek yerli oyuncu bulmamız lazım sene sonu.

Geri
Üst Alt