Berkay Yılmaz
Tecrübeli Üye
- 6 Temmuz 2011
- 5.922
- 0
- 1.021
Cevap: #90 Sercan Yıldırım
Sercan futbola yönelirse bir Luis Suarez ışığı görüyorum ben onda..
Sercan futbola yönelirse bir Luis Suarez ışığı görüyorum ben onda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun kurucu olmadan bence biz bi halt yapamayız.
Selçuk varya oyun kurucu,oyun kurucu sadece forvet arkasında oynayan adam mı oluyor?
İşte bu yüzden Selçukta kötü oynuyor.Selçuk Trabzonda defansif ağırlıklı oynuyordu.
Tamam geriden oyun kuruyordu.
Selçuk varya oyun kurucu,oyun kurucu sadece forvet arkasında oynayan adam mı oluyor?
Ya ben oyun kuramaz demiyorum ki, pozisyon yaratmada yeterli olmaz.
Colman yapıyordu o işi Trabzonda.
İşte bu yüzden Selçukta kötü oynuyor.Selçuk Trabzonda defansif ağırlıklı oynuyordu.
Burak'ı sezonun yıldızı yapan adam Selçuk'tur.E oha artık adam pozisyonları Colman hazırlıyor demiş lan agdlagkaşlsgdlsgBurak'ı sezonun yıldızı yapan adam Selçuk'tur.
selcuk bizde ya ondan kaynaklaniyordur.
colman cok kosan,driplinglere giren,sut ceken biri.öyle ara paslar felan filan onun isi degildir.hatta en büyük sorunu pas sorunu colmanda.cogu macda ayhanvari paslar veriyor.hatali paslar,gereksiz paslar,geri paslar vs..
artı vermesi gereken paslarıda bazen veremiyor zamanında.
iste yazdigim gibi.colman iyi oyuncudur,ben begeniyorum.ama oyun kurucu felan degil.oyun kurucuya benziyor ola bilir.uzun sacli,güney amerikali felan,ama saha icinde oyun kurucudan en uzak olan trabzonlu belki de colmandir (defans haric).
selçuk ise net olarak deep lying playmaker dir fm tabiriyle.
aynen.fatih hoca selcugu cok yanlis kullaniyor.ya bana öyle geliyor,yada selcuk barosun arkasinda oyniyor alex,lincoln gibi.
aslinda selcugu ceza sahasinda göremessin,orada beklemez.takim ataga cikarken ceza sahasinin önünde bekler,takim defansa cekilirse,stoperlerin arasinda bulunan biri.
melo´da selcuk gibi.melonun farki,daha cevik olmasi.top süriyor,tek basina kaleye gidiyor felan.
insallah dogru yolu bulur fatih hoca.
iyi calisan bi selcuk-melo ikilisi sampiyonlar liginde bile rahat oynar.