Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Sercan futbola yönelirse bir Luis Suarez ışığı görüyorum ben onda..

Nereye Colman yapıyordu çoğu pozisyonları Selçuk hazırlıyordu.Adam geçen yıl 15 asistle oynamış.

Bizdeki gibi oynarsa ve yanında ofansif bir adam olmazsa zor yapar.

hakan şükürde bursada eleştiriliyordu. GS A geldi bizde hakan şükür oldu. inşallah sercanda öyle olur.

İşte bu yüzden Selçukta kötü oynuyor.Selçuk Trabzonda defansif ağırlıklı oynuyordu.

real madrid de xabi alonso mesela oyun kurucu...selçukta xavi vari değil,xabi vari bir oyuncudur.

onun önüne veya soluna falan bir adam almamız gerekirdi,hızlı driblingi olan.almadık.

suç selçukta değil

selçuk colman ikilinsinde "oyunu colman kuruyordu" diyen adam net olarak futboldan da anlamıyordur bana göre.

E oha artık adam pozisyonları Colman hazırlıyor demiş lan agdlagkaşlsgdlsg :asd: Burak'ı sezonun yıldızı yapan adam Selçuk'tur.

E oha artık adam pozisyonları Colman hazırlıyor demiş lan agdlagkaşlsgdlsg :asd: Burak'ı sezonun yıldızı yapan adam Selçuk'tur.

selcuk bizde ya ondan kaynaklaniyordur.

colman cok kosan,driplinglere giren,sut ceken biri.öyle ara paslar felan filan onun isi degildir.hatta en büyük sorunu pas sorunu colmanda.cogu macda ayhanvari paslar veriyor.hatali paslar,gereksiz paslar,geri paslar vs..

selcuk bizde ya ondan kaynaklaniyordur.

colman cok kosan,driplinglere giren,sut ceken biri.öyle ara paslar felan filan onun isi degildir.hatta en büyük sorunu pas sorunu colmanda.cogu macda ayhanvari paslar veriyor.hatali paslar,gereksiz paslar,geri paslar vs..

artı vermesi gereken paslarıda bazen veremiyor zamanında.

artı vermesi gereken paslarıda bazen veremiyor zamanında.

iste yazdigim gibi.colman iyi oyuncudur,ben begeniyorum.ama oyun kurucu felan degil.oyun kurucuya benziyor ola bilir.uzun sacli,güney amerikali felan,ama saha icinde oyun kurucudan en uzak olan trabzonlu belki de colmandir (defans haric).

zaten bize gelen topcu karşı takımdayken degerli oluyor. bize geldikten sonra degeri kayboluyor. selcuk kötü felan oynamıyor. selcukla melonun önünde icraat yapan topu sürecek adam lazımdı alınmadı. bırak onu forvet bile alınmadı.

iste yazdigim gibi.colman iyi oyuncudur,ben begeniyorum.ama oyun kurucu felan degil.oyun kurucuya benziyor ola bilir.uzun sacli,güney amerikali felan,ama saha icinde oyun kurucudan en uzak olan trabzonlu belki de colmandir (defans haric).

box2box ın tanımıdır colman fm diliyle.

selçuk ise net olarak deep lying playmaker dir fm tabiriyle.

selçuk ise net olarak deep lying playmaker dir fm tabiriyle.

aynen.fatih hoca selcugu cok yanlis kullaniyor.ya bana öyle geliyor,yada selcuk barosun arkasinda oyniyor alex,lincoln gibi.

aslinda selcugu ceza sahasinda göremessin,orada beklemez.takim ataga cikarken ceza sahasinin önünde bekler,takim defansa cekilirse,stoperlerin arasinda bulunan biri.

melo´da selcuk gibi.melonun farki,daha cevik olmasi.top süriyor,tek basina kaleye gidiyor felan.

insallah dogru yolu bulur fatih hoca.

iyi calisan bi selcuk-melo ikilisi sampiyonlar liginde bile rahat oynar.

aynen.fatih hoca selcugu cok yanlis kullaniyor.ya bana öyle geliyor,yada selcuk barosun arkasinda oyniyor alex,lincoln gibi.

aslinda selcugu ceza sahasinda göremessin,orada beklemez.takim ataga cikarken ceza sahasinin önünde bekler,takim defansa cekilirse,stoperlerin arasinda bulunan biri.

melo´da selcuk gibi.melonun farki,daha cevik olmasi.top süriyor,tek basina kaleye gidiyor felan.

insallah dogru yolu bulur fatih hoca.

iyi calisan bi selcuk-melo ikilisi sampiyonlar liginde bile rahat oynar.

ben mesela selçuğun trabzonda sağdan soldan adam geçmeye çalışıp orta kesmeye çalıştığını görmedim

ama bizde olur şaşırmıyorum artık alıştım.

ancak açıkcası ben meloda bi dribling falan ışığı gördüm.ileri çıkışlar falan iyi.

bence yeterli 2 si.ancak selçuktan mesut özil yaratmaya çalışıyor komik yani.

sorun başka yerlerde.

Geri
Üst Alt